Gena pääsi maistamaan mökkeilyn elämää taas meidän kanssamme. Nyt vaan paljon isommalla porukalla. Gena nautti kun ihmisiä oli paljon paikalla ja huomiota sai mihin vain meni. Gena oli suosiossa.
Poikaystäväni suku oli kokoontunut muistotilaisuuteen ja samalla myös nautittiin ihan mökkeilystä ja hienosta ilmasta. Gena oli aivan haltioissaan. Paljon tilaa kirmailla vapaana ja Azan kanssa pääsi taas leikkimään. Nyt leikki oli jo paljon järkevämpää kuin viimeeksi. Molemmat osasi ottaa jo toisensa huomioon ja Genaki ymmärsi Azan varoituksista milloin ei kannattanut mennä lähelle.
Olimme ensimmäistä kertaa yhdessä pois kotoa ja Gena oli aluksi vähän ihmeissään kun rupesimme asettumaan aloimmelle saunarakennukseen jonka olimme saaneet itellemme yöpymispaikaksi. Genalle tein isosta pyyhkeestäni pedin johon tyttö kävi heti aloilleen ja rauhoittui siihen. Aamulla heräsin sitten kun Gena pyysi korvan juuressa päästä pihalle. Tämän jälkeen vielä hetki nukuttiin ennenkuin oltiin valmiita taas riehumaan pitkin pihoja ja rantoja.
Gena pääsi taas ihmettelemään isoa vesilätäkköä, mutta ei tassuja rohjennut kastella.