Aika on mennyt taas eteenpäin ja neiti kasvaa kovaa vauhtia. Tänään 9kk tuli täyteen. Murrosiän kanssa edellään edelleen, mutta jollain asteella sekin ruvennut helpottamaan kun saa jo käskyjä menemään perille asti. Töitä ollaan kyllä tehty asian kanssa. Tänään neiti ei vain yhtää olisi tahtonut meidän aamulla nukkuvan vaan vikisi ja ulisi sängyn vieressä, noh sitten kun me nyt viimein ylös noustiin niin neiti painui itse nukkumaan.


Perjantaina meillä oli ekan kerran useampi vieras talossa ja neiti parka oli aivan ihmeissään ihmismäärästä. Tiennyt lainkaan miten päin olisi ja missä olisi. Piti sitten toko treeniä tehdä siinä sivussa että antoi vieraille hengähdystaukoja ja samalla oli hyvä laittaa neiti kuuntelemaan.

Gena myös osoitti perjantaina ensimmäistä kertaa metsästäjän/tappajan lahjojaan. Tallilla useasti kuunnellut rottien ja hiirien rapinoita mutta siellä ei ole kiinni saanut. Nyt sitten perjantaina oltiin illalla lenkillä ja ihmettelin ku yks kaks narussa syöksähti polulta sivulle. Neidillä oli päästäinen tassujensa välissä ja rupesi sitten hampaillaan roikuttaa ja heiluttelee. Sai jyrsijän hengiltä ja meinasi lähtee päästäinen suussaaan jatkaa matkaa, mutta käskin sitten jättää hienon saaliinsa matkan varrelle.

Meillä on nyt täällä kaikki paikat aivan jäässä. Tiet ovat luistinratoja ja paikat joista ei ihan kaikki lumisulanut niin ovat kans liukkaita ja kovia. Pakkasta kyllä nyt taas on, mutta nyt kaivataan nuoskalunta.