Että minä sitten rakastan tätä nyky talvea Suomessa. Saatiin lumesta nauttia kunnon hankien kera melkein viikon ja nyt sitten onkin puolisen viikkoa saatu nauttia vesikeleistä...kiitos vain :(
Noh, niin kauan kuin lunta riitti niin siitä otettiin iloirti. Pitkiä lenkkejä tehtiin lumimaisemista nauttien. Pihalla peuhattiin lumessa ja neiti sai ihmetellä mihin lumipallot katoaa lumessa xD Käytiin myös harrastamassa hankikävelyä metsässä Juulin ja Taavin kanssa. Tai noh, minä ja Juuli käveltiin. Taavi ja Gena painoi menee minkä kintuistaan pääsi. Taavilla vain oli turhan hyvä etulyöntiasema samojedinä upottavassa hangessa. Gena parka kun upposi sinne ja Taavi senku painoi vain menee eteenpäin. Mutta mahtava oli reissu vaikka koville siinä itekin joutui. Uusiksi otetaan heti kun lunta sain saataisiin.
Nyt on sitten yritetty keksiä kaikkea kivaa sisällä ja tallilla ollaa touhuttu vaikka sää ei olekaan sallinut.Perheeseen muutti myös viikko sitten pieni röhkivä söpöläinen. Ja Gena paralla meni pasmat aivat sekaisin. Ensimmäistä kertaa mie näin neidin todella epäröivän. Röhkivä kaveri olikin pelottava. Neiti katsoi sitä hyvin epäröiden ja hyvä jos ekana päivänä vahingossa koski. Seuraavina päivinä uskalsi jo etutassulla läpsiä toista, mutta siihen vain jäi. Pikku hiljaa rohkaistuu ja on sille nyt jo pari kertaa rähissyt ja heitellyt, mutta jotenkin on vähän varuillaan.... hassu :)