Se päivä koitti viimein ja suunnattiin Genan kanssa ohjattuun Toko treeniin.
Jostain syystä en vain viime vuoden puolella saanut aikaseksi maksaa jäsenyyttä ja mennä treeneihin. Nyt niskasta kiinni että saadaan meihin vähän järkeä päähän ja yhteistyö toimimaan jotta minulla olisi keväällä mahdollisuuksia päästä neidin kanssa agilityn alkeiskurssille ja taitokokeesta läpi ennen sitä.

Gena oli ekana tosi tohkeissaan kun koiria tuli koko ajan lisää ja mietin jo että mihin minä oikein taas oikein ryhdyin. Mutta kun alettiin tekee seuraamista ja kontaktia niin neiti yllätti. Kun oli nakkia motivoimaan ja lirkutin minkä ehdin neidille niin Gena yllätti minut ja saatiinkin kehut ohjaajalta kun Gena seurasi minua hihna löysänä tiiviisti. Miksi se neiti ei sitten mätsärissä tiistaina voinut noin minua kuunnella... :( Noh, semmoisia ne kakarat ovat, vielä kovin ailahtelevia. Milloin jaksaa ja milloin ei, kuunnella.

Kyllä se niin vain on että kyllä sen kontaktin saa jos vain itse haluaa ja on oikeat apuvälineet siihen käsillä...oma ääni ja ihana nami. :)

Harmi vain että treeni jäi kovin lyhyeksi kun porukka oli myöhässä ja yksi ohjaaja sairastunut niin porukkaa oli ryhmässä normaalia enemmän ja jokaiselle jäi liian vähä aikaa ohjaukseen ja kokeilemiseen. Mutta uusia treenejä odottelen innolla. Nyt ainakin oli kivaa. Pitää vain kotonakin tehdä jotain että päässään ryhmissä etiäpäin ja saisin parhaiten opeista jotain irti.

Gena myös oli eilen ja tänään oikein kunnolla tallikoirana. Taisi yhteensä tulla 7h tallilla oloa. Ja kaiken sen ajan neiti sai nauttia Taavin ja Akinin sekä vähän myös Heron seurasta. Mikä paratiisi neidillä kun parhaimmilaan 3 urosta pyöri neidin ympärillä ja peuhasi. :) Sen olen tässä huomannut että kun neidillä on seuraa niin on paljon kuurompi kutsuilleni kun yksin ollessaan. Ja sekin vielä vaikuttaa että ollaanko tallissa vai pihalla. Mutta onneksi neiti on edes sen oppinut että kun tulen lähelle hihnan kanssa ja kutsun niin silloin tullaan. Mutta jos ei ole hihnaa niin sitten ollaan joskus niin kuuroja ettei leikin tiimellyksessä mitää mahista päästä väliin. Hihnassa on joku outo taika. Metsässä kun ollaan oltu Taavi seuranaan niin siellä kuitenkin ihan ok kuunnellut kutsujani. Mutta niitä on vain treenattava niin yksin ollessa, liinassa kuin kaverin seurassa. Mikään muu siihen ei auta.