Mikä voisikaan olla mukavampi tapa viettää omia synttäreitään kun suunnata kaverin kanssa koirien kera näyttelyyn Tampereelle? En mie vain tiedä. Mahtava, onnistunut reissu oli. Oli vain turhan aikainen herätys minun makuuni. Kolmelta ylös sängystä ja neljältä startattiin Juulilta kohti Tamperetta. Perille löydettiin ja ihan sopivassa aikataulussa.

Junnunartut ja pennut oltiin siirretty eri tuomarille gööteissä joten kehä alkoi heti jo yhdeksältä. En mie siinä edes ehtinyt miettimään mitään. Koira kehä kuntoon ja menoksi pienen muistelun jälkeen. Gena kuunteli minua liiankin tarkkaan välillä. Pöydällä seisoskeli ok kun tuomari kopeloi. Pitkään kyllä tuomari laittoi siinä seisoskelee. Tuloksena saatiin EH ja mie olin tyytyväinen. Paras tulos tähän asti meiltä. Tuomarina oli siis Kreston Scheel, DK. Kun muilla gööteillä Anita Whitmarsh, SWE. Molemmat tuomarit olivat tiukkoina.

Nähtiin Fiia ja tällä kertaan Gena oli se joka ärähteli välillä Fiialle. On siinä miulla ja Terhillä nartut. Toinen ku olisi utelias niin toinen ei voi sieltää. Nähtiin myös Katan ihana Laika, valitettavasta Jekku ei ollut mukana. Marjoa oli tietenkin mahtava nähdä viimein, pitkästä aikaa. Melkein jo vuosi ehti vierähtää.

Päivästä tuli pitkä. Oltaisiin Juulin kanssa oltu valmiita jo puoleen päivään mennessä, mutta yllätykseksi Marjo oli ilmoittanut meidät kasvattajaluokkaan. Joten sitä sitten jäätiin odottamaan, alkoi vasta kahden jälkeen. Porukkana Osku, Leevi, Fiia ja Gena. Isot, komiat pojat saivat seurakseen nuoret neidit. Tuloksena Kasv3. Illalla kahdeksalta kotona ja su oli tiedossa hevosen kanssa kilpailut Haminassa :)