Tasan vuosi sitten minä ja Juuli olimme juuri matkalla kotia pieni palleroinen – Gena mukanamme. Olimme käyneet Kalajoella viikkoa aikaisemmin katsomassa 17 valloittavaa pentua joista Gena oli varattu minulle ja 25.4.2008 Gena siirtyi minun omistukseeni ja matkasi pitkän matkan luokseni Juulin sylissä. Suuri kiitos Marjolle tästä ihanasta tytöstä.

25.4.2008

8.4.2009

Yhteinen vuosi on ollut vaihderikas. Mukaan on mahtunut suuria ilon hetkiä ja sitten ei niin mahtavia päiviä. Joskus elämä olisi ollut helpompaa ilman koiraa ja miettiä aina asioita koira huomioon ottaen, mutta EI, en kadu lainkaan Genan ottamista. Tiesin ja varauduin siihen, että Gena tulee aina ottaa huomioon, mitä sitten suunnittelisinkin. Gena parka on myös saanut kokea ensimmäisen koiran elämän, virheitä olen varmasti tehnyt. Onneksi neiti on ainakin vielä minulle anteeksi antanut mokani.

Tänään aamulla päivä jo alkoi mahtavasti kun koneen aukaisin. LAUn sivuille oli ilmestynyt lista alkeiskurssille päässeistä. Kädet täristen etsin nimeäni ja sieltä se löytyi minien listasta. Jee! Voi sitä riemua ja iloa. Sitten etsin Taavia ja Juulia, aluksi jo pelkäsin etteikö ne päässeet, mutta kun tajusin, että pitäisi etsiä maxi listalta niin sieltä he löytyivät. Nyt pitäisi vielä viikko odotella että pääsisi kurssi käyntiin.

Tänään myös käytiin Imatralla Match Showssa. Lähtö oli taas nopeasti suunniteltu kun eilen vasta mätsäreistä kuulin. Mutta mukavaa vapaa-ajan viihdettähän se on joten matkaan vain. Karo/Jojo ja Juuli/Taavi myös matkassa mukana. Luokka keräsi rahaa luokkaretkeä varten joten piti rahaa heillekin vähän antaa. Oli vain kaksi luokkaa, pienet ja isot koirat. Gena oli tänään todella mahtava esittää. Esiintyi maltilla ja kuunteli hienosti. Seisoi nätisti paikoillaan pidemmänkin ajan. Pöydälle en laittanut, koska pulpetti kera auton kuramaton niin ei innostanut, Gena kun vielä pöydän kanssa ailahtelevainen niin tuollaista kokemusta en tahtonut neidille. Saatiin punainen nauha, ja punaisten kehässä päästiin kahden viimeisen joukkoon. Meitä sitten juoksutettiin urakalla siinä helteessä ja tuomari välillä kysyikin ”Vieläkö jaksatte”. Lopulta saatiin päätös, Gena PUN1, oli kuulemma tarmokkaampi. Päästiin siis ensimmäisen kerran BIS kehään. Siellä esiintyessä teki pari pomppua kesken juoksun, joten BIS2, tuomari kun sanoin että nyt oli liikaa tarmoa jo, joten ykkössijakaan ei ollut kaukana. Mutta jo PUN1 oli aivan mahtava tulos, BIS2 jotain käsittämätöntä.

Tänään siis todella mahtava päivä. Kunnon kruunu ensimmäiselle vuodelle.