Taavin ja Genan kanssa ollaan taas yhdessä touhuttu paljon sitten viime kirjoittelun. Saatin viimein kuvat vaihdeltua niin on aika turinoida. Viime viikolla kun oli vielä hyvin lunta maassa niin suuntasimme aurinkoisena päivänä metsään samoilemaan Taavi ja Juuli mukanamme. Ihana keli. Aurinko lämmitti ihanasti, mutta vielä ei kastunut loskassa ollenkaan.

Koirat saivat peuhata hangessa minkä ehtivät ja päästellä pikkuteillä jaloistaan minkä ehtivät. Ravihevosiakin tuli mettätiellä vastaan, mutta koirat eivät olleet moksiskaan. Mietin että Gena lähtisi katsomaan uteliaana tai menisi perään. Mutta ei, kun pyysin sivummalle mukaan niin neiti tuli ja hevoset saivat ohittaa ihan rauhassa meidät :)

Otettiin myös hyöty irti yhdellä pellolla yhteisestä lenkistämme. Sekä siitä että meillä oli kamerat mukana. Kuvasimme toisiamme kun toinen suoritti toko liikkeitä. Paras kaveri oli tietenkin molemmille oikein hyvä ärsyke siinä. Gena ihme kyllä yhtä kertaa lukuunottamatta niin seurasi kivasti ja käskyt meni perille. Saisi kuvista päätellen kulkea paljon lähempänä. Meinaa rako jäädä liian isoksi välillä.

Koirat todella nauttivat lenkistä, olisi melkein voinut pitemmänkin lenkin tehdä, mutta kyllähän sitä metsään ehtii vielä, nyt vain tuo lumi parka tuntuu saavan kyytiä. Täällä nimittäin hyvin loskaista ja märkää. Tiet ovat jo kaikki sulat. Jossain jopa jo kuivaakin. Lumipeite joka paikassa huvennut hyvää vauhtia. Tallillakin kentällä jo paistaa hiekka monesta paikkaa :)

Lenkkeilty taas kovalla innolla pitkiä lenkkejä. Vaikka märkää onkin niin minua ei yhtää haittaa kun aurinko paistaa niin märkä unohtuu. Tuossa toissapäivänäkin tallustin 5km + 5km kun kävin vanhempiani moikkaamassa. Päätin yhdistää iltalenkin + vierailun mukavasti :) Neiti tietenkin oli ihmeissään kun ei autolla sinne menty, mutta eipä tuo valittanut :) Vähän vain neitistä tuntuu olevan ikävää tuo kura ja paksut sepelikerrokset teillä. Hakeutuu mielellään sileälle asfaltille tai lumelle jos vielä löytyy. Ja lätäköihinhän ei hieno neiti voi astua...ehei xD Ja sekin vielä että kun kurassa lenkkeillään hulluna niin sitten joutuu vielä aina tassu ja masu pyykillekin :/

Tehtiin myös tämän viikon maanantaina lenkki koirapuistoon ja takaisin...Sillekin kertyi joku reilu 4km + 4km reissu. Neiti oli aivan innoissaan kun pääsi yli tunniksi riehuu koirien kanssa. Taavin kanssa oltiin sovittu sinne treffit rakastavaisille. Ja olihan siellä tietty muitakin kavereita. Kiva yllätys oli myös se että Greta ja Leevikin tuli sinne vaikka ei oltu mitään sovittu. Göötti neidit olivat jo ihan uudella innolla toisiinsa tutustumassa. Nuuhkivat paljon ja pientä leikkiäkin sieltä jo tuli. :) Leevin kanssa kyllä leikki kuin vanhan tutun kanssa. Voi sitä iloa. Neiti viihtyi tällä kertaa enemmän kokoistensa seurassa kuin isojen. Erään valkoisenpaimenkoira nartun kanssa tuli vähän Genalla sanomista. Molemmat oli sitä mieltä että ei anna periksi....kunnon egot molemmilla. Mitään ei kumminkaan käynyt pienessä rähinässä kun väliin mentiin ja sen jälkeen koirat itse karttoivat toisiaan.

Huomen meillä olisi sitten tiedossa mätsärit ja sunnuntaina tokoilua taas ohjatusti ennen pääsiäistaukoa. Yritetty nyt itsenäisesti paljon treenailla ja tänään tallilla sain hyvät paikalla olo treenit 20m päästä istuen sekä maaten. Tällä kertaa häiriönä hullut naakat ja vieressä liikkuvat hevoset :) Kyllä se siitä. Toivon niin että parin viikon päässä olevan hallittavuustesti menisi läpi!