Ansa ja Gena vauhdissa, uudet ystävykset

Hengissä ollaan! Blogin päivityksessä ollut pieni inspiraatio kato, mutta nyt on Juhannusta vietetty oikein olan takaa ja mukamas akkuja latailtu. Kaveri porukalla suunnattiin taas Savitaipaleelle Pöksänlahteen, kuten jo monena vuonna peräkkäin on tehty. Gena pääsi mukaan toista kertaa. Ja voi sitä riemua kun oli tilaa temmeltää miten paljon vain halusi. Ruokaa yritti ryöstää ihmisiltä, minkä vain kerkesi… Gena on oikeasti yksi rohmu, jos joku ei pitänyt huolta ruoistaan, Gena kyllä huolehti niistä, omalla tavallaan. Onneksi porukka oppi jo heti pe päivällä että Gena yltää yllättäviinkin korkeuksiin ja Genan nenä on pettämätön. Siis oikea rohmu sanon minä.

5v Akin ei jaksanut välittää nuorison touhuista vaan otti easysti

Ja voi sitä Genan onnea kun tajusi että paikka kuhisi muitakin koiria. Paikalla oli kultainennoutaja uros Akin joka on tuttu tallilta jo ja oli Genan seurana viime juhannuksena. Uutena tuttavuutena oli 6kk seropi narttu. Gena ja Ansa rakastuivat saman tien toisiinsa. Ansan arkuudestakaan ei ollut tietoa. Toiset leikkivät taukoamatta. Välillä hetken akkujen lataamista ja taas mentiin. Neideillä oli tosi hauskaa. Harmi vain Ansa ei asustele Lappeenrannassa joten eivät näe kuin silloin jos jompikumpi matkustaa toisen luokse.

Tytöt katsovat Lokin touhuja turvallisen välimatkan päästä

Gena näki toisen kerran seropi uroksen Lokin, näkivät viime kesänä yhden kerran. Gena ei lämmennyt Lokille, ei siis käyttäytynyt huonosti, mutta sekä Gena että Ansa välttelivät Lokia. Loki ei ollut hyökkäävä tai ilkeä tms, mutta jostain syystä pikku tytöt ”pelkäsivät” Lokia. Loki tietty iso ja leikkisä nuori uros ja tuli välillä vauhdilla tilanteisiin, mutta missään välissä ei näyttänyt siltä että nartut olisivat ahdingossa. La illemmalla ja su aamulla Loki oli jo antanut periksi eikä lähestynyt narttuja yhtä innoissaan. Ilmeisesti ymmärsi jo, ettei Ansa ja Gena nauti hänen seurastaan. Harmi.

Loki, reilu 1,5v komistus, mutta tyttöjen syrjimä

Gena on nyt hyvin väsynyt. Äsken kotiuduttiin ja pe aamuna jo lähdettiin. Ja kaksi päivää neiti joutunut touhumaan.  Jalat viipottanut menemään minkä ehtineet. Kaikkien touhuja on pitänyt valvoa. Mutta veteen Gena ei vieläkään mennyt. Ansa, Loki ja Akin uivat kyllä, mutta Gena tyytyi kastelemaan vain etutassunsa ja juomaan järvestä, siihen se tuttavuus jäi. Ja koska keli oli vähän viileä ja pilvinen, en edes yrittänyt saada Genaa järveen.

Genakin rupesi pikku hiljaa väsymään, akkujen lataus tuokio