Syksy etenee, purr kun on tänään ollut kylmää. Öisinkin pakkasta. Kesää, missä sie oot????

Genan kanssa pidettiin maanantaina vähän erilainen päivä. Minulla oli työpalaveri Kuusankoskella ja päätin ottaa Genan mukaan tällä kertaa. Neiti pääsi katsomaan mihin se äiskä katotaa aina vuorokaudeksi kerrallaan. Pihalla ja sisällä aluksi vähän niskavillat irokeesilla meni kunnes totesi ettei hullumpi paikka ja rupesi kiertää ihmiseltä ihmiselle ottamassa rapsutuksia ja huomiota. Gena otti etenkin esimieheni silmätikuksi ja viihtyi hänen rapsuteltavana. Gena olisi mainio asemakoira, mutta kun työparini on allergikko ja muitakin on sekä ovet monesti levällään, niin ei valitettavasti onnistu. Mutta tällein kun käy pyörähtämässä työpaikalla, Genan voi ottaa mukaan. Ja Genahan ottaa mielellään kaiken huomion vastaan minkä saa, ja kaikiltahan neiti sitä sai, kaikki ihastuivat.


Asemakoira Gena ja äiskän työmenopeli


Pihamme Siili ei vaan ole ihastunut Genaan. Taas vaihteeksi viikonloppuna Siili ja Gena mittelöivät kummasta lähtee kovempi ääni. Siili sähisi minkä kerkesi ja Gena haukkui. Onneksi jäänyt aina vain siihen, Gena ei ole nenäänsä vielä pikkeihin tunkenut. Tajunnut pysyä kauempana. Parempi neidin tottua Siileen kun se asustaa meidän pihalla leikkimökin alla.



Gena myös osoitti maanantaina pomottelun merkkejä 4kk sakemanni urokselle Urholle tallilla. Urho erehtyi lähestymään liian innokkaasti kun Gena ei ollut varautunut ja Genahan ärähti ja murisi oikein kiitettävästi. Gena ei selvästikkään tykkää jos hän ei saa määrätä lähestymis järjestystä ja vauhtia. Myöhemmin kokeilivat uudelleen ja sitten jo haisteltiin, mutta jos pentu oli liian innokas, Gena murisi heti että hänelle riitti. Katsellaan kuinka seuraavalla kerralla kaksikko reagoi kun tapaavat...

(c)Kymen Setteri ja Pointteri Ry

20.9 Genan kanssa kunnostauduttiin mätsäri rintamalla pitkästä aikaa. Käytiin yhden päivän aikana kaksissa mittelöissä. Ensiksi Savitaipaleella. Siellä pienissä sijoitus oli PUN2, tuomarin mukaan siksi kakkonen koska kontakti liikkeitä esittäessä oli huonompi kuin ekalla joka tuijotti koko ajan ohjaajaansa. Itse kun en moista vaadi koska Gena monesti sitten rupeaa kulkemaan vinossa/kahdella uralla, etenkin jos etu ja takaliikkeitä katsotaan.  Sieltä pika pikaa Imatralle, juuri ehdimme. Siellä sitten venähti vähän kun luokkia oli erilaisia, special luokkia jne. Pienet oli tietysti viimeisinä. Täpärästi saatiin punainen nauha, kun vastustaja oli tosi hyvä. Sitten tulikin järkytys kun oltiin PUN1!! BIS kehässä emme sijoittuneet, mutta en ollut moksiskaan, Gena oli kovan/hienon työn tehnyt jo. Todella upeasti monta kehää suorittanut ja jaksanut esiintyä. Seisonta parantuu koko ajan.