Talvi kävi ja meni. Maanantaina maa oli valkoinen, nyt taas vihreä. Jos sen talven on pakko tulla ennen kesää niin tulisi kanssa eikä empisi. En ole yhtään syksy ihminen.

Genan kanssa agia treenailtu ja edistystä tapahtuu. Pussi suoritetaan jo ilman apuja, mutta vauhtia vielä tarvitaan "ryömimiseen". Keinua treenattu paljon ja neiti alkaa hyväksyä keinun rämähtämisen. Pieniä radan pätkiä tehdään muutama per treeni kerta. Into olisi jo itsellä kova radoille, mutta pidettävä itsensä aisoissa. Tuli oltua tuossa oman seuran kisoissa ratahenkilönä 12h (pitkät kisat) ja oppia yritin ottaa ja miettiä miten itse olisin suorittanut, hinku radoille vain kasvoi. 5.11 olisi epikset, joihin ihan meidän estevalmiiden ryhmien tasoista möllirataa suunnitteilla, mutta kuka on taas töissä just silloin. Kattoo jos joulukuussa osuisi epikset paremmin ja päästäisiin korkkaa kisaura käyntiin...

Genasta meinaa tulla saunakoira. Tuossa yksi kerta otin kokeeksi mukaan ja ihan tyytyväinen oli ylälauteilla, kauhasta vettä lipitti ja tuijotti sihisevää kiuasta. Nyt äsken käytiin taas saunassa ja mukaan otin taas kokeeksi. Kuuma näytti tulevan, ohjasin alas ja ulos. Noh, minuutin oli pois ja sit raapi ovea. Ovi auki ja hyppi ite ylälauteelle. Ehkä neiti totesi ettei siellä hullumpaa ollutkaan. Pitää vaan seurata ettei pääse liian kuuma neidille tulemaan.

Nyt sitten sunnuntaita odotellaan ja suunta Hämeenlinnaan.