Mikä olisikaan paras tapa viettää omia synttäreitään illalla kuin suunnata illaksi Haminaan agin pariin?? En parempaa kyllä keksi. Juhlinnat kun juhlittiin jo etukäteen lauantai iltana niin mikään ei voinut estää minua ja Juulia lähtemästä Epiksien pariin Myllykylän Kartanon Maneesille HSSK pitämiin koitoksiin.  Maneesin pohja ihmeen hyvä ja pitävä ratsastusmaneesiksi. Jalka piti hyvin.

Möllirata ei ollut kummoinen. 15 estettä, pituus, puomi ja A löytyi, sekä 2 putkea ja 11 hyppyä. Lähtö meni aivan nappiin, Gena odotti kiltisti paikoillaan. Siihen se radan hienous sitten loppui. Gena oli yli virittänyt itsensä ja sinkoili päättömästi joka suuntaan. Ei ollut kuulolla. Ihme kyllä sain monen tilanteen pelastettua, mutta kaunista meno ei varmasti ollut. Yksi 5vp hypyltä, ohi oli menossa. Muuten sain hypyt pelastettua. A:lle tuli sitten kielto, ja tottakain myös kontakti virhe...Neidillä yhtään malttia ollut kuunnella.. Tulos kaunis 15vp ja + 4,38 yliaikaakin tuli siinä räpiköidessä.

Kilpailevien radalle sitten sillä mielellä että kuhan kepit onnistuu niin olen tyytyväinen. Radalla oli 15 estettä, kepit, puomi, A, 2x putki ja 11 hyppyä. Olin riehuttanut Genaa vähän ennen rataa jotta saisi purkaa energiaansa. Lähtö meni taas aivan nappiin, malttoi hienosti paikoillaan. A saatiin nyt puhtaasti suoritettua, oli suuntaa hyvin kepeille mut otin silti takaisin niin sai paremman kulman ja hienosti meni. Nyt Gena kuunteli hienosti koko radan. Vauhtia oli normaalin verran ja malttia. Puomilla ilmeisesti luuli olevansa keinulla kun kiipesi ylös hitaasti. Harmittava riman pudotus tuli vikalta hypyltä, rupesin iloitsee liian aikaseen nollarataa ja sehän kostautui heti. Tuloksena 5vp ja aika - 4,92. Sijoitus 3.

Aivan mahtava reissu. Kyllä kannatti lähteä Haminaan. Tuli todistettua että Gena toimii myös vieraassa ympäristössä. Ja Annen apu lähdöissä on tuottanut jo nyt tulosta. Ekan radan virtaisuus pitää muistaa, pelkkä lenkitys ei riitä. Tuollakun ei ollut verkka esteitä ollenkaan, tavallaan kylmiltään joutui radalle. Kiitos näiden kisojen, kisahimo iski nyt tosissaan. Kaipa sitä uskalletaan pian virallisiin koitoksiin.