20.4 oman seuran epikset koitti ja sää mitä parahin. Porukkaa oli ihan älyttömästi, kisat kesti reilu 3tuntia. Ja tottakain luokka järjestykset maxi, medi ja mini joten alusta loppuun sain oleilla hallilla. Gena oli tänään mahtavasti kuulolla molemmilla radoilla, ei turhaa päätöntä menoa, mutta energinen kuitenkin. Mölli rata oli hyvin suoraviivainen, ei kummia. Muutama paha kohta oli missä toinen este oli lähellä houkuttimena, mutta muuten ei mitään kommervenkkejä. Gena oli lähdössä jo hienosti kuulolla, malttoi hienosti odottaa. Koko radan kuunteli hienosti ja kontaktit mentiin varmasti. Tuloksena 0 rata, -7.96 ja sij 5.

Kilpailevissa sitten olikin sellainen pyöritys että rupesi ihan hirvittää. Viikonloppuna kolmoskisat seuralla niin tottakain sitten oli kehitetty kunnon treenirata sitä ajatellen..huhhuh. Olin ihan varma etten siitä selviä mitenkään päin. Ajatus oli sitten että ihan sama mikä tulos, kuhan maaliin päässään joskus :) Lähtö meni nappiin, ja hyppyjen jälkeen  vienti putken väärään päähän onnistui oikean edestä, mutta ratahenkilö putken suun vieressä kiinnosti sen verran että meni vähän ohi ja saatiin vitonen. Sitten eräällä hypyllä ohjasin liikaa sisään ja hakeutui hypyn ohi, korjasin liian jyrkästi ja hyppäsi esteen väärästä suunnasta joten hylky tuli. Jatketiin loppuun. Kepit haki itse hienosti. Keinun meni kuten aina hyvin hissuukseen, mutta kaikki kontakti esteet mentiin puhtaasti. Olen rataan todella tyytyväinen. Kaikki vaikeat ohjauskuviot, lähdöt, kepit ja kontaktit meni nappiin, siinä ei yksi hyppy harmita yhtää. Eli mainiot kisat meille. Aika ilmoittaa Gena virallisiin :D

La 24.4 matkattiin Genan kanssa kahdestaan Lahteen. Tuhkapilvi ei ollut sentään estänyt meidän tuomarin tuloa. Gerard Jipping, NL, oli saapunut paikalle. Hallin lattia oli tosi liukas, kehä kapea, jossa matot mistä kulkea. Kehä oli mukavasti reilun tunnin myöhässä. Gena oli tänään täysillä mukana. Napitti minkä kerkisi ja esiintyi hienosti, ei kiskonu menemään päättömästi, mitä nyt aiemmin harrastanut kun ei ole jaksanut keskittyä. Pöydälläkin oli paljon parempi kuin pari edellistä kertaa. Tuomarikin oli todella mukava ja asiallinen. Ylälinjasta ja liikkumisesta tuli sanomista, just ku minusta liikkui kerrankin hyvin... EH4 avoimessa.