Tämä kävi maanantai iltana Juulin kanssa epiksissä Kotkassa. Kiva oli huomata paikalle tullessa että kyseessä oli ulkokisat. Hyvin oli taas kisatiedote luettu. Mutta eihän siinä mittää, hyvää treeniä meille tulevaa varten, vaikka ulkotreeneistä onkin kulunut pikkasen aikaa... Onneksi keli suosi vaikka matkalla tulikin vettä, pilvinen mukava keli oli ihan sopiva.

Osallistuttiin mölliluokkaan sekä kilpaileviin. Möllirata oli todella perus menoa ympäri kenttää. Suoria linjoja, ei mitään monimutkaista. Ainut missä oli oltava tarkkana niin putki oli ihan yleisön juuressa joten tarkasti vienti sinne. Homma kusi jo lähdössä. Gena ei pysynyt aloillaan, joten lähtö ei ollut kaunis. Puomilla olin lähes varma että yli meni kontaktista, ei kuunnellut yhtään odota käskyä. A:lle sain hyvin kontaktin otettua ja siitä yleisön viereen putkelle ja Gena ei edes yleisöön menoa harkinnut. Loppu kiihdyttelyt ja kiemurat loppuun, jossa Gena puotti yhden riman käännöksessä. Tuloksena 5vp rimasta, sijoitus 3. Alitettiin ihanneaika reilusti. Juuli oli Taavin kanssa maxien 1!!!!

Ennen kisarataa sitten paikallotreenejä ja ne tuntui menevän ihan mukavasti. Pysyi maassa vaikka koiria oli vieressä. Lähtövuoro tuli vähän yllättäen, ja siinä varmaan homma jo kusi. Gena teki jotain aivan käsittämätöntä jota ei ole koskaan tehnyt enkä olisi uskonut. Otin pannan ja laitoin makuulle, päästin irti ja Gena syöksyi omille teille, kävi itsekseen radan toisessa päässä ja sitten palasi. Sitten aloitettiin rata ja ei päästy edes puoleen väliin kun keskeytin. Neiti oli jo kolmannen kerran omilla teillä. Ihan omissa maailmoissa oli koko radan. Kaks kolme estettä ja taas läks ihan ilman korvia menee jonnekin. Kontaktit onnistu ja kepit hienosti. Muuta tuosta ei jäänyt käteen kuin ihmettely... Noh, tulipahan tuokin koettua, hope jää tuohon moinen käytös. Juuli ja Taavi sijoittui maxeis kuudenneksi.

Lopuksi kuvia Taavin ja Hilman vierailusta pihallamme.


Jotenkin Genan olo hiekkalaatikolla näyttää vähän tukalalta kahden sammarin käsittelyssä



Kuvan laatu ei paras, mutta tilannekuvana mitä parhain Genan ja Hilman leikeistä :)


Taavi ja Hilma kuulivat/näkivät jotain



Gena ihan hulluna keppeihin, esitteli aikamoista akropatiaa halutessaan keppinsä


Seuraava agikoitos sunnuntaina tiedossa kouvolassa