Juoksujen kanssa elellään täällä vielä. Voisi jo neiti luopua niistä, rauhallisia kävely lenkkejä rupeaa jo olemaan ikävä. Hihnakäytös hävisi johonkin, hajujen perässä pitää kiskoa ja juoksennella minkä kerkiää, ohittamiset on taas neidistä ihan uusi juttu, merkkailla pitää joka paikka...huoh. Ja kyllä tässä on jo ikävä agilityä ja muiden koirien kanssa touhuilua. Varmaan Genakin kaipaisi jo agilityn pariin ja Taavia treffaamaan.



Kävi sitten niin että Genan kanssa päästiin Agirodun gööttijoukkueeseen. Alunperin jäätiin ulkopuolelle kun havahduin liian myöhään moiseen. Mutta yksi koirakko joutui ikävän tapahtuman seurauksena jäämään pois (poistui sateenkaaren taakse), Anne sitten kyseli minulta onko haluja, ja eikun Millaan yhteyttä ja hän tiedusteli agirodun järjestäjiltä käykö uuden koirakon ottaminen tälläisessä tilanteessa mille ei voida mitään. Ja nyt sitten me koitetaan olla eduksemme joukkueessa. KÄÄK!!!!


Itse olen nyt kolmisen viikkoa kesälomalla. Koitetaan Genan kanssa nyt nauttia yhteisestä ajasta mahdollisemman paljon. Toivottavasti kelit olisivat meille suotuisat, voitaisiin nauttia ulkoilusta oikein täysin rinnoin. Ei ole tarkoitus lähteä mihinkään reissuun. Mökkeilyä ja yhteiseloa.



Käytiin tänään (la19.6) koko perheen voimin mökillä nauttimasta mukavasta kelistä ja saunomassa. Aurinko paistoi, tuuli, mutta oli lämmin. Itikoita vaan on niin pirusti, että huhhuh. Meinaavat syödä elävältä. Genakin nautti kun pääse luontoon ja sai mennä miten tykkäsi. Mitä nyt mie laitoin toisen vähän uimaan/vilvottelemaan kun toinen ei osaa viilentää itseään Saimaassa vaikka kuuma olisikin. Toivottavasti juhannuksen jälkeen päästään kaverien voimin useamman koirakon kera mökkireissulle. :) Paljon kivaa olisi vielä kesällä tiedossa :)