Genan kanssa käytiin eilen (29.11.) taas Kouvolassa eläinlääkärissä. Toivottu ja odotettu päivä koitti. En varmasti Genan omistuksen aikana ole mitään näin kovin toivonut ja odottanut (Genan hakemista kotiin ei lasketa nyt). Gena sai vapautuksen, jalka parantunut niin hyvin että nyt alkaa normi koiran elämä. Tottakain asteittain. Innosta ja jännityksestä puhkun nyt. Samalla myös vähän pelottaa, miten uskallan antaa Genalle lisää liikkumatilaa kun alitajunnassa pelkään että jalka ei kestäkää...Syke nousee aina kun näen Genan vähänkää nostavan vauhtia tai pomppivan..

Turo

Eilen illalla myös haimme Juulin kanssa sammari uroksen Adventurous 12v "Turon" Elimäeltä Lappeenrantaan. Juulille kolmas piski kotia, osaomistukseen. Aivan ihastuttava tapaus. Niin terhakka ja ei tunnu pelkäävän mitää. Että muuten osaa olla sammari naurettavan näköinen kun sillä on karvanvaihto menossa.Turon emä Tinka on niin ressukan näköinen tällä hetkellä.

Tinka nyt (pilvi u.)

Tinka kesällä 2010 (emmi s.)

Tänään sitten Genan kanssa metsään tutuille reiteille, joskus se on vain aloitettava ja tänään -14 kelissä Juulin ja Turon kanssa lähdimme jaloittelemaan. Sydän syrjällään, pala kurkussa katselin Genan menoa, toinen päästi menemään useamman kuukauden patoumat irti. Juuli jo ehdotti minulle silmälappuja että hää kävisi ekat kerrat mettäs ettei miun tartteis haukkoa henkeä. Gena painoi suuntaan x semmoista vauhtia että piti vähän väliä rauhoitella, mutta sitten mentiikin jo toiseen suuntaan..Alamäissä vauhti vain kiihtyi...En voinut enää katsoa..

Gena aiheutti rytmihäiriöitä

Turolle Genan piti aluksi autossa murissa ja äristä, laittaa kakara aisoihin ja näyttää paikka. Kuhan juoksuilta rauhoittui, rupesi Turoakin kutsuu leikkimään. Mutta suurta peuhaamista ei vielä nähty, ehkäpä ihan hyvä, miun pumppu ei olisi sitä kestänyt. Nyt näin aluksi Gena saa tavata pienempiä kavereita, Taavin ja Hilman kanssa kun se meno on hurjaa missä ei raajoja säästellä, saa ne leikit odottaa vielä.


 


Gena ja Turo leikkivät

Pusu?

Mutta tärkein asia tältä päivältä oli se että jalka kesti menon ja Gena pääsi piiiiiiiitkän tauon jälkeen nauttimaan koiran elämästä.