Elämä ei aina ole helppoa, mitään ei voi täysin ennustaa. Takapakkeja ja kolauksia sattuu. Meille vain tapahtui elokuun alussa ihan erkkarin jälkeen jotain aivan kamalaa, mitä en yhtään osannut odottaa. Kerron tässä nyt meidän elokuun, syyskuun ja lokakuun kuulumiset/tapahtumat.

Genalta murtui jalka tapaturmassa, joka jouduttiin Kouvolassa leikkaamaan. Jalka lastoitettiin, josta pääsimme eroon jo 4 viikon jälkeen. Sitten seuraavat 4-5viikkoa tappelimmekin pahojen hankaumien/haavojen kanssa mitkä lasta jalkaan aiheutti. Jalan pesua siis usemman kerran päivässä ja sen sitomista. Genan rohkaisua kävelemään. Lopulta kova työ palkittiin lokakuun alussa ja pääsimme ikävistä sidoksista eroon. Genan ilme kirkastui ja kävelykin alkoi heti maistua kun jalassa ei ollut mitään. Vesiterapiassa käyty ja lenkkelyä harrastetaan useamman kerran päiväss jalkaa kuntouttaen. Ennuste jalalle on hyvä, pitäisi tulla normi jalka, mutta koskaan ei voi tietää mikä se totuus on kunnes ollaan päästy paranemisen loppuun. Pitkä taival takana, pitkä edessä, mutta teen mitä vain että Genan jalka tulee täysin kuntoon. Kuhan koira saisi elää normaalia koiran elämää, harrastukset tulevat sitten myöhemmin jos jalka sen kestää.

 

Pentukuumeen kanssa nyt eletty, mutta Genan kuntoutuminen tärkeämpää nyt kuin että pentu tulisi taloon. Katsotaan mitä kevät/kesä tuo tullessaan, joskopa meille viimein sitten tulisi Genalle pötkylä kaveri, mistä olen jo vuoden verran haaveillut.

 

Lopuksi kuvia matkan varrelta..

 

 

Gena leikkuupäivän iltana; takamuksessa kipulaastari (oli pari päivää), piti pentuaitaus hommata rajoittamaan neidin menoa kun ei ole valvonnan alla

 

 

Nukuin Genan kanssa vierekkäin pari viikkoa olkkarin lattialla, selvästi rauhoitti neitiä

 

 

Töissäkin minun oli käytävä, mutta kotia en raaskinut toista jättää. Pääsi töihin monen ihmisen paapomaksi muutamia kertoja alussa sekä sitten kun jalan pesu urakka alkoi päivittäin.

 

 

Hymyilevä tyttö lastan kera

 

 

Lelutkin rupesi parin viikon jälkeen jo kiinnostamaan. Takamuksessa karvaton laikku kipulaastarin jäljiltä

 

 

Uusi tyyli pötköttää sängyllä jalkapötkylän kanssa

 

 

Genasta tullut entistä hellyyden kipeämpi syksyn aikana, sohvalla loikoilu ja sylissä makoilu maistuu oikein mainiosti tytölle. Tässä kuvassa jo siirrytty sidokseen, lastasta päästy. Gena myös rakastui uuteen harrastukseeni (lankoihin/neulomiseen)

 

 

Gena päässyt epämiellyttävistä sidoksista, valitettavasti arpia jäi jalkaan. :(

 

 

Gena vesiterapiassa, josta selvästi ollut tytölle apua. Kuntoutunut paljon nopeammin kävelyn/juoksun suhteen mitä lääkäri olisi odottanut siteiden poiston jälkeen. Neiti ei vain ole kova veden ystävä, mutta urhollisesti tarpoo altaassa silti. Ja hänelle maistuu jopa kloorivesikin juomavetenä. Pysähtyy välillä juomaan ja hypähtää eteen kiireellä kun takamus osuu takalasiin .