Viikonloppua jatkettiin sitten su aamuna Kouvolassa agilityn merkeissä. Hellettä piisasi ja aurinko porotti oikein kunnolla. Oli todella miettiminen miten pitää koiran viileänä, miten lämmittelee ja jäähdyttelee ja että vielä riittäisi energiaa kolmelle radalle. Genan osalta sain energian tason pidettyä hyvänä.

Viikonloppu alkoi Genan kanssa mökki reissulla. Yllätettiin vanhempani ja saavuimme pe iltana mökille. Gena pääsi helteessä kahlailemaan Saimaaseen ja mie pääsin saunoo sekä heittää talviturkin pois. Gena vaan oli yöllä sitä mieltä että nukkuminen on ihan turhaa ja herätteli neljästä lähtien miuta vähän väliä.

Ensimmäinen rata oli hypäri. Ja voi että oli Marja Lahikainen keksinyt monet pyöritykset. Yritä siinä sitten saada nopea rata. Muutama käännös meni pitkäksi, muuten Genaa oli mukava ohjata. Tulokseksi 0-tulos ja ensimmäinen LUVA kakkosluokasta!! Alitettiin ihanneaika -0,69s ja sijoituttiin toiseksi. Ykköspaikka meni omalle seuralle.

Sitten oli agirata vuorossa. Hienosti lähti rata liikkeelle. Kiemuraa oli tässäkin. Takanurkassa keppien luona Gena haki kauas keppien aloituksesta ja eikun kutsumaan takaisin kepeille. Kolme estettä ennen maalia Gena sitten säntäsi rata piuhan ulkopuolelle ja sieltä karjaisulla takaisin radalle. Noh, tuloshan oli sitten se että neiti paskoi radalle. Toinen oli nätisti kahdesti yrittänyt radan ulkopuolelle, mutta ei äiskä antanut. Ja kyllä, oli tehnyt jo yhdet paskat, mutta tuomarikin sanoi että tällaisellä helteellä koirankin vatsa voi mennä sekaisin. Gena oli sitten tilanteesta niin hämillään, ettei osannut suorittaa kolmea viimeistä hyppyä, joten poistuttiin noloina juosten radalta.  Nyt sitten tuokin koettu, hyllyhän siitä tuli.

Kolmas rata oli agirata. Toisena esteenä oli rengas. En tiedä mitä pääsi tapahtumaan, mutta Gena vain ajautui siitä ohi. Jäikö selän taakse liikaa. Sitten yhdellä putkella meni putkeen, mutta kun olin jo odottamassa seuraavalla esteellä neitiä, hän ilmestyikin samasta päästä ulos mistä oli sisään mennyt. En ruvennut korjaamaan vaan jatkettiin iloisesti rata loppuun asti. Hyl.

Hienot kisat, vaikka lämpöä olikin reilu +30 auringossa (eli radalla). Itsellä rupesi kolmannella radalla olemaan jo ongelmia jaksaa juosta. Genallakin paras terä oli poissa kolmosradalla, mutta ei vielä madellut. Taas paljon hyvää kokemusta tuli. Hylly radoista saatiin myös paljon hyvää.