Sunnuntaina suuntasimme Juulin ja koirien kanssa Kotkaan KKS:n uudelle hallille. Halli vielä keskeneräinen, mutta toimi ihan hyvin kisapaikkana kun sää kuitenkin salli (aurinkoinen pakkaspäivä). Järjestelyt olivat etuajassa, ja muutenkin toimivat hyvin. Gena pääs heti Juulin kanssa lämmittelee kun mie jo suuntasin rataan tutustuu. Radoilla oli tuomarina Pertti Siimes, kuten viimeeksikin KKS:n kisoissa kun Genan kanssa oltin kesällä. Ekana meillä oli hyppyrata. Paineita ei ollut kun nolla jo oli siltä taskussa, mutta silti lähdin palkintopalli mielessä radalle. Ohjaukseni kakkoshypyllä oli huono, oma asentoni laski ja kääntyi ohjaa kolmatta hyppyä liian aikaisin jolloin rima tippui. Kasille sain tehtyä sujuvan takaaleikkauksen ja vienti putken kauimpaiseen päähän sujui hyvin. Ikävä keppikulmakin meni meiltä ongelmitta. Kepeltä valssin avulla vienti 12 hypylle jonka jälkeen valssi ei osunut kohdalleen ja ajauduttiin Genan kanssa renkaasta (14) oikealta ohi. Korjaus ei onnistunut, joten kolmas yritys vas puolelta ohjaten jolloin onnistui (Alunperin suunnittelin vas puolen ohjauksen renkaalle ja 14 hypylle takaaleikkauksen, idioottina vaihdoin suunnitelman viime hetkellä rataantutustumisessa). Loppu sujui hyvin ja 18 hypyn takaaleikkaus toimi myös. Tulos oli hirveä 29.17 kun 15vp ja aika ylittyi komiasti renkaan takia. Sijoitus 9 eli viimeinen tuloksen saanut.

 

Toinen rata oli agilityrata. Siinä olikin sitten enemmän panosta. Ja mietin tarkemmin omaa ohjaustani. Nyt alunhypyt toimi hyvin. Kaikki kontaktit meni nätisti. 6 hypyn jälkeen sain valssin osumaan nyt hyvin renkaalle (7), mutta jostain syystä olin ajatuksissani menossa jo 8 hypylle ja kroppa ilmeisesti jo sinne päin kääntynyt, joten Gena ajautui taas oikealta ohi renkaan. Korjatessa koiraa takaisin renkaan toiselle puolelle, menikin renkaan välistä, joten hyl tuli. Loppuun asti mentiin silti tsempillä kuin mitään ei olisikaan tapahtunut. 8 hypyllä sain tehtyä todella napakan käännöksen kepeille. Kepeiltä valssin avulla vienti putkeen. 12 hypyllä takaaleikkaus toimi vähän tökkien, ei ollut niin sujuva kuin hypärin takaaleikkauksen, mut ei täysin silti pysähtynyt. 16 hypyn jälkeen valssi että pääsin loppu suoran vasemmalle. Tulos oli siis hylly. Vaikka päivän saldo ei tuloksellisesti mairitellut, olin silti tyytyväinen Genan suoritukseen. Virheet olivat taas enemmänkin minun tekemiä ja Gena teki kuuliaisesti töitä ja liikkui kivasti, eikä kesän hölmöilyistä ollut tietoakaan.

 

Ma 21.11 Kokkosen Kirsi kävi illalla Genaa hieromassa meillä kotona. Gena oli niin tyytyväinen saamaansa käsittelyyn. Oikein välillä tarjosi kohtaa mistä saisi hieroa. Kirsin olin kutsunut koska uskoin Genalla olevan lantio jumissa kuten kesäkuussa oli, kun venyytteli selkeästi normaalia enemmän takaosaansa. Lantio olikin jumissa molemmilta puolin. Lavoissa oli pieniä jumejä, sekä vas puolella kyljessä ja kaulassa. Kaikissa samoissa paikoissa siis oli jumituksia missä oli myös kesällä. Reidet olivat kuulemma erinomaisessa kunnossa. Lihasmassaltaan Gena on tasapainoinen. Kirsi vertaili myös takajalkojen lihaksien tasapainoa (syksyn 2010 leikkauksen vaikutus) ja enää hyvin pientä eroa havaittavissa takajalan etureisissä. :) Hieronnalla Kirsi sai kaikki jumit pehmenee mukavasti. Katsellaan millainen vaikutus tällä kertaan saatiin koiraan :)