Vuosi on vaihtunut ja Gena on viime vuoden kolhuista parantunut. Nyt ei naisten vaivat eikä P4:set häiritse menoa. Vuoden ensimmäiset ja uuden ryhmän ensimmäiset treenit jäi töiden ja koiran sairasloman takia vielä välistä, mutta tällä viikolla palasimme hallille oman ryhmän treenien merkeissä. Voi herran jestas miten ohjaaja oli hukassa.. :/ Koiralle kyllä teki varmasti hyvää puolentoista kuukauden tauko, mutta ohjaajalle ei niinkään. Intoa kyllä löytyy enemmän taas ohjaajaltakin, mutta koordinaatio oli hukassa ja itse ohjaaminen.

Alkuun pieni lämmittely kierros mustien pylpöröiden mukaan. Genan kontaktit oli aivan fiaskot, kyl se niihin osu, mutta loikki ylhäältä. Toiset meni niin nätisti ryhmässä pysähdyskontaktit, että ihan hävetti. Tajusin myös tuota tehdessä, että pöytää pitäisi muistaa harjoitella. Ei osannut Gena stopata vauhtia vaan vauhti jatkui yli. Putkesta sain puomille hyvän viennin.

Itse tehtävä oli sitten harjoitella persjättöä hyppyjen kanssa. Jotain hyvää siinä ettei Gena ole pikakiituri, ehdin ok tekemään persjätöt ja miun ohjauskin rupesi löytymään :) Santtu minulla painotti sitä etten saa liikaa ottaa etäisyyttä Genaan vaan yhtä matkaa etenemme jolloin saadaan vaikutelma että Gena juoksee minua kiinni ja mie karkuun.

Kokeiltiin ohjausta hypyillä niin että: 1-2 välissä vekki, 3 hyppy ennen takaaleikkaus, 6-7 väliin persjättö ja 7-8 väliin liikkuva valssi. Itse en ole vekkejä tehnyt, joten minulle uutta, mutta tässä harjoituksessa alkoi ohjaus löytyä jo paremmin ja tehtävä meni minusta oikein mukavasti. Liikkuva valssikin oikeasti liikkui.

Paljon sain ideoita tuleviin itsenäisiin treeneihin sekä omalle ryhmälleni vedettäväksi.