Parin vuoden haave saada Genalle kaveri toteutui parin vuoden yhteydenpidon jälkeen kasvattajan kanssa. Viimein oli sopiva hetki molemmille sijoitusnarttuun. Eilen aamulla suuntasin Parikkalaan ja sieltä lähti mukaan pieni nyytti. Tai noh,eihän tuo neiti kovin pieni ole kun painoa on reilu 3kg :)

Fanny matkusti hienosti auton takapenkillä häkissä. Alkuun ilme oli vähän surkea kun sinne laitettiin, mutta matka meni hiljaisuudessa nukkuen, välillä vähän tuohuten alusen kanssa mikä tuoksui veljiltä.

Gena raasu oli hyvin ihmeissään uudesta asukkaasta. Ekana kiinnitti huomion vain tavaroihin talon kuistilla, eikä huomannut Fannya minun sylissä. Fannyn laskin lattialle ja otin tavarat kuistilta. Gena jähmettyi oven suulle järkyttyneenä. "Mikä toi on? Miks se on täällä? Miten se tänne tuli? Milloin se lähtee?". Gena meni haistelee kuitenkin (ja irokeesi tottakain pystyssä) ja Fanny oli Genasta turhankin tuttavallinen, joten pari murahdusta/ärähdystä kuultiin ja sillä selvä. Gena jätti Fannyn oman onnen nojaan. Aina välillä kävi haistelee ja miulta huomioo hakemassa. Tuntui et aina välillä tuli kysymään "Milloin tuo lähtee pois?".

Minkähän otuksen mie sieltä Parikkalasta Annelta oikein hain?

Prinsessa

Kumpi peti on kumman? Kuvassa oikein päin, seuraavana aamuna oltiinkin väärinpäin :) Fanny oli Genan sängyssä ja Gena meni Fannyn sänkyyn kun pentu oli hänen sängyn valloittanut.

Terhakkana pikku hiljaa Fanny tutki taloa ja vähän kaikkea piti maistella, jotenka Fannya piti vähän komentaa että mihin niitä hampaita saa iskeä. Lelut kovassa käytössä alusta alkaen. Kasvattajalta saadut lelut kovassa huudossa.

Siskot. Jo tunnissa huomasi eron Genan käytöksessä. Sieti neidin lähelle jos Fanny ei noteerannut Genaa liikaa. Toivottavasti tästä syntyy vielä hyvä laumaside tyttöjen välille ajan kanssa.

Rotta ja kuvan kroko sai kovaa kyytiä alusta lähtien. Aina kun hereillä ollaan niin touhutaan jommankumman kanssa, vaikka ihminen ei leikkisikään. Yksinkin leikki luonnistuu :) Tottakai myös rauhoittumista opeteltu jo heti alusta lähtien, aina ei tarttee sata lasissa mennä kun ollaan hereillä.

Ja perinteinen saukko/sammakko kuva :)

Ja mitäs se miun prinsessa siel takana puuhaa ;) Kasvattajalta saatu (veljien tuoksuilla höystetty) huopa haluttiin sisustaa eritavalla miten mie olin sen laittanut lattialle. Alkuun vain kyseisellä alustalla otti nokosia. Myöhemmin illalla ja yöllä nukuttiin jo muuallakin.

Sitten pieni pose :)

Sitten mietiskellään

Rotta ja pedin tutkimista. Tämäkin peti piti sisustaa uuteen paikkaan seuraavana päivänä.

Kasvattajan tekemä puku koekäytössä kun piipahdettin ulkona

Antti ihmetteli Fannyn kokoa illan aikana. Fanny onkin selkeästi isompi mitä Gena oli. Ja kuulemma Calawanin pentueista tämä kookkain pentue, mutta lukumäärällisesti pienin taas.

Toisena päivänä kahdesti sain ikuistettua tilanteen kun kaksikko oli samassa pedissä. Aamulla aamupalan jälkeen jatkettiin kaikki unia vielä makkarissa. Ihmettelin mitä Gena örisi omassa pedissään ja kurkkasin mikä sillä on hätänä. Noh, Fanny juuri asettautui viereen. Tästäkin kuva otettuna, mutta kännykkälaatua. Tämä kuvaon  päivällä otettu. Taas Genalta kuuli pientä örinää, mutta Fanny vaan kipusi säkkituoliin viekkuun. Molemmilla kerroilla Gena siinä hetken jaksoi olla, kunnes luovutti ja jätti Fannyn yksin nukkuu.

Tänään pakkasta vähemmän, muutama parin minuutin visiitti käyty ulkona viettämässä. Gena ulkona erilainen mitä sisällä. Sisällä ei siedä jos Fanny jahtaa tai ei anna tilaa..Ulkona jopa Gena haastoi vähän hippaan ja juoksemaan :)

Parivaljakko. Fannya häiritsee kaulapanta mitä tänään opeteltu pitämään. Gena tutkii Fannyn hajua.

Minä olen söpö lumikuono <3

 

On opeteltu omaa nimeä eilen sekä tänää ja hienosti jo pää kääntyy nimen kuultuaan, pari kertaa jo tultu jopa luokse kun nimellä olen kutsunut, vaikka luoksetuloa ei ollakaan harjoiteltu :)