Yhteiseloa tuli eilen yksi viikko Fannyn kanssa. Hirveän nopeasti aika mennyt. Yötkin nyt nukuttu oikein mallikkaasti, Gena miut on nyt kolmena aamuna peräkkäin herättänyt ja Fanny pedistä kömynnyt ylös kun mie oon noussut ylös. Tänään illalla kaveri kävi tutustuu Fannyyn ja häneltä pyörähti lähes 2h lattialla istuen koirien kanssa :) Genan kanssa lenkkeilty ja Fanny opetellut yksin oloa kotona ja hienosti se sujuu neidiltä, tähän asti aina kömpinyt nukkumasta kun tultu takaisin kotiin. Huomenna koittaa se karmea päivä kun miun on taas kömyttävä töihin, mie EN tahdo. Onko pakko jos ei tahdo? Olisi vaan niin ihanaa olla tyttöjen kanssa kotona, mutta kaipa se on vain palattava normiarkeen.

Ma (20.2) käytiin tallin mettäteillä koirien kanssa käppäilee, normaali mettäreitit Partalassa oli niin lumen peitossa, ettei sinne voinut mennä Fannyn kanssa. Toinen ois sinne hautautunut eikä mihinkään ois päässyt liikkuu. Tallin maastoteillä neiti pääsi vapaasti liikkuu miten lystää.

Päivällä tuli lunta oikein mukavasti, mutta lopulta saatiin jopa auringonlaskusta nauttia koirien kanssa

Fanny rallittaa lumihangessa, lumi pöllysi

Fanny meni Genan perässä lumihangen poluille, mutta totesi rämpimisen rankaksi ja tuli pois

Toinen pinkoo kintuistaan minkä kerkiää Genan perässä :)

Kaksikko

Tänään sitten nautittiin yhdessä luita, Fanny päätti yhdessä kohtaa levätä käyttäen Genaa jalka ja pää pidikkeenä

Lumisade jatkui tänään, jotenka ei lähdetty omasta pihasta Fannyn kanssa pidemmälle, siellä sitten peuhattiin yhdessä. Yhteinen leikki muuttunut tänään. Fanny ei tahdo enää olla vain vastaanottava osapuoli vaan myös se joka määrää vähän leikin kulkua. Ja Fannylta kans ruvennut kuuluu aikamoista mörinää leikkiessä.

Saukko nukkuu

Terävänä

Noniin, tänään tuli pöytä, ja sitähän alettiin heti testailee ja harjoittelee. Seisomista aloitettiin eilen harjoittelee lattialla, Fanny kun mieluiten istuu. Gena kun katselee ja kuuntelee mielellään seisaalleen, Fanny istuu. Mutta tosi nopeasti Fanny ymmärsi mitä siltä pyydettiin kun namia tuli heti kun neljätassua oli maassa. Siitä sitten aletaan hieno säätää pikku hiljaa. Kuvassa Fanny siis 8,5viikkoa ja painoa nelisen kiloa (juuri ennen päivä ruokaa). Jos sitten seuraavaan kuvaan saisin apulaisen, olisi huomattavasti helpompaa ja ehkäpä kuvamateriaali olisi laadukkaampaa.