Fannykin pääsi jo viime viikon pe täyttämään 13 viikkoa. On siitä jo iso tyttö kasvanut. Kauhulla Annen kanssa odotamme millainen köriläs siitä kasvaa, kun nyt jo niin jättiläinen ja kasvulle ei näytä loppua tulevan, ei edes taukoa. Karvakin alkanut hyvin vaihtua. Takaosa jo mukavasti tummaa karvaa saanut päälleen ja lavoillekin alkanut kasvaa, kaula vielä ihanan pehmeää pentu pörröä. Fannyn kanssa jatkettu kotona perusasioiden opetteluja. Hienosti osataan jo istuminen ja makaaminen, luoksetulon lisäksi. Seuraavia asioita olisi sitten paikalla olo ja namialusta, joiden tärkeys näkyy erityisesti hallilla myöhemmin kun agilityn treenaus aloitetaan. Vielä ei olla hallilla käyty. Tällä hetkellä tuntuu että kennelyskää on joka paikassa liikkeellä, Fannyn kanssa kartettu paikkoja missä paljon koiria pyörii ja katsottu keiden kanssa pääsee nenätysten.

Genan kanssa käyty agilitya treenaamassa. Viime viikon to erityisesti oli mahtavat treenit. Minulle ja Genalle vieraampi aihe, vekkaus. Ei olla aikasemmin moista treenattu ja nyt sain jopa selostuksen miksi sellaista kannattaa tehdä ja missä. Itse tulin illalla juuri ennen treenejä pitkästä työvuorosta. Gena kävikin sitten vähän kuumana ja miehän olin ekassa lyhyessä tehtävässä aluksi hukassa kun koira meni jo ennenkuin ehdin mitää tehdä/sanoa. Olin siin sit ihmeissäni että mitä nyt tapahtuu. Gena yleensä tuollainen vain hyvin harvoin. Mutta siis tämä tottakain positiivinen asia että koira liikkuu miun edellä eikä miun perässä. Itse piti vain löytää uusi vaihde ja kun mie sen löysin, ai että kun oli mahtavaa menoa. Siinä vekitkin ja muut ohjaukset onnistui, sekä meidän kompastus takaaleikkaus kontaktilla onnistui kanssa :) Treenin jälkeen oli niin mahti fiilis.

Kevät ollut nyt oikukas. Välillä tullut lunta/räntää, välillä mukavia auringon paisteita. Tuulikin on vähän kiusannut. Tuntuu että aina hyvät kelit silloin kun mie töissä. Onneksi tänään hieno ilma päivällä, nautittiin koirien kanssa ulkona olosta ja pitihän sitä pari kuvaakin napsia :)

Gena mietiskelee auringossa, hyvin gööttimäiseen tyyliin

Fanny päristää kieltä

Kaivuri kaivaa

Sitten hetki poseerausta kameralle

Sitten onkin jo huilin aika

Kunnes on aika roikkuu Genan rintakarvoissa:)

Leikki keskeytyi mielenkiintoisiin ääniin

Fanny lentää :D