Fannyn ja Genan kanssa touhuttu eilen ja tänään vaikka mitä. Eilen mm kävimme agilityhallilla. Genan kanssa treenasimme avokulmia kepeillä molemmin puolin, ja saatiin onnistumisia :) Sekä kontaktien edessä takaaleikkausta, sitä on vain vahvistettava. Oli treenien jälkeen hyvä fiilis, vaik tehtiikin lyhyt treeni. Lyhyeen aikaan mahtui monta hienoa onnistumista. Fanny sai ensi kosketuksen halliin, pääsi hihnassa kävelee esteiden sekaan ja eipä näyttänyt olevan moksiskaan vieraasta paikasta. Häntä tötteröllä epäröimättä tallattiin eteenpäin.

Tänään lähdettin autolla pidemmälle retkelle koirien kanssa. Fanny ei olekaan kotiin tulon jälkeen pitkiä auto reissuja tehnyt. Nyt suunnattiin Kouvolaan, minulla oli työpaikalla palaveri ja perinteisesti koira/koirat minulla mukana. Gena kiskoi sisälle aivan hulluna, hyvin tuttu paikka jossa monen monta rapsuttajaa. Fanny tassutteli tyynesti mukana ja voi että miten oli ihanaa kun paikka kuhisi useita innokkaita rapsuttajia. Siinä rupes taas Genaa kyrsii kun Fanny meinasi varastaa shown :)

Samalla reissulla kävimme Korialla moikkaamassa hyviä ystäviä. Heidän tyttönsä Fanny tykästy Fannyyn, mutta "iso" Gena oli pelottava ja aina kun Gena meni liian lähelle, oli huuto konsertin vuoro ja korvatulppia olisi tarvittu. Koirat eivät olleet metelistä moksiskaan vaikka ihmiset piteli korviaan. Turhan korkealta ja kovaa lähte tytön ääni :) Fanny ei ollut moksiskaan vieraasta paikasta, innokkaasti tutki paikkoja ja oli edukseen. Ja tottakai sai uusia ihailijoita, ystävät olivat aivan myytyjä samantien :)

Yllättäen uni maistunut kun kotia päästiin reissusta :)