Gena pääsi mukaamme nauttimaan juhanuksesta 20-22.6 Savitaipaleelle Pöksänlahden leirikeskukseen joka oli meille kokonaan varattu. Tilaa oli Genalle vaikka millä mitalla laittaa jalalla koreaksi ja ihmisiä oli 20-30 henkeä joten rapsuttelijoita tytöllä riitti. Gena tuntui nauttivan olostaan. Eikä minun tarvinnut koko aikaa olla huolissaan missä koira on kun kaikki yhdessä huolehdimme toisistamme eli myös koirista, vaikka kuitenkin vähän väliä vikuilin missä harmaa nato ohjus menee. Usein tyttö löytyi nuotion luota missä porukka söi. Ja Gena oli jopa ilkikurinen, ryösti parilta ihmiseltä sapuskaa, kun olivat varomattomia ja jättivät ruoan vahtimatta. Gena pisti sitten hyviin suihin.



Keli oli ailahtelevainen, välillä paistoi aurinko ja välillä saatiin vettä oikein kunnolla. Genakin kävi vedessä lähes kokonaan oma aloitteisesti. Siihen asti meni innokkaasti kunnes mahan alunen kastui kokonaan sitten piti aina kääntyä ympäri, vaikka sorsat kiinnostivat.
Akin oli myös mukana viettämässä Juhannusta joten Genalla oli myös koira seuraa. Akin kylläkään ei jaksanut niin paljon peuhata kuin Gena olisi tahtonut.
Gena ei ollut moksiskaan vieraasta nukkumapaikasta. Tein patjasta Genalle pedin nurkkaukseen ja siellä nukkui kaksi yötä tyytyväisenä.
Viimeisenä päivänä jokainen oli väsynyt. Myös Gena osoitti viimein väsymisen merkkejä. Onnistunut ja mahtava reissu, kelit tietty olisivat voineet olleet paremmat, mutta sen ei annettu juhlia pilata.