Lauantai aamusta suunnattiin Juulin ja koirien kanssa KSSK:n agility kisoihin. Juuli starttasi Taavin kanssa kaksi luokkaa. Valitettavasti Taavi ei ollut agi tuulella, eikä Hyvinkään menosta ollut tietoakaan. Keskeyttivät molemmat radat. Oikea ratkaisu.

Genan kanssa lähdettiin radalla puolentoista viikon agi tauon jälkeen. Ajattelin että kuinkahan tässä käy, mutta ei se vaikuttanut meidän menoon. Aamupäivä hengailtiin ja katseltiin 1luokan ratoja, iltapäivällä oli meidän vuoro. Ensimmäisenä meillä oli agilityrata, tuomarina Allan Mattsson. Oli heti radan alkuun tehnyt kunnon jipot. Valitettavasti Genan kanssa osuttiin yhteen niistä ansoista. En ollut tarkkana hypyn jälkeen ja Gena ampaisi suoraan A:lle, vaikka olisi putkeen pitänyt kääntyä. Loppuradan sainkin vedettyä haluamallani ohjauksella.

Genan agilityrata alhaalta linkistä.

youtu.be/KCwJsUxSMPE

Toisena ratana meillä oli hypäri, Allan jatkoi tuomarointia. Ja taas meilä oli heti radan alussa kunnon kiemura ohjausta. Ohjauskuvio muistutti ihan Imatran hypärin loppua, samanlaista pyöritystä. Valitettavasti persjättö ei onnistunut meiltä, ei ole selvästi meidän vahvuus. Unohdan koiran taakseni ja pitäisi hanakammin komentaa vaihtuvaan käteen. Näki selvästi että Gena pysyi vanhassa ohjauskädessä ja vaikka putkesta ei nähnyt hyppyä, sinne meni. Loppu rata menikin kivasti.

Alla Genan hypärirata

youtu.be/hhjgjfOhaik

Suuret kiitokset Tiia Koskimiehelle ja Hannele Yläselle ratojen kuvaamisesta. :)

Valitettavasti tänään pienet virheet kostautuivat. Koira teki mitä ohjaaja käski, Genaa ei voi hyllyistä syyttää mitenkää.