Niin se aika on vain vierähtänyt etiäpäin. Vasta hain Marjolta ihanan pienen nyytin ja nyt se on jo mukamas aikuinen...hui!
Gena vietti 2v synttäreitään eilen (su 7.3). Itse olin aamupäivän agitalkoissa ratahommia tekemässä ja sitten ihanasta auringon paisteesta käytiin Genan kanssa nauttimassa metsikkö reissulla.



Terhi, Fiia ja Lana olivat tänä viikonloppuna Lappeenrannassa :) La käytiin Genan kanssa seisoo agihallilla nelisen tuntia ja katsomassa Fiian kaikki kolme rataa. Tietty turinoitiin Terhin kanssa ja Fiia ja Gena saivat örissä toisilleen. Fiia tuntuu olevan oikea rotu-rasisti. Muille roduille ei niinkään muristu, mutta gööteille. Gena parka oli kummissaan, kun ei saanutkaan leikkikaveria Fiiasta. Tyytyi sitten vieressä seisovaan pystykorvaan.



Su katselin Terhin ja Lanan menoa kaksi rataa aitiopaikoilta. Harmillisia hylkyjä. Sitten talkoiden jälkeen äkkiä Genan haku hallille ja etsittiin Lana. Puolsiskon kanssa jo pientä leikkiä irtosikin. Molemmat vaan olisi hippaa halunneet leikkiä ja se ei nyt ihan valitettavasti parkkipaikalla onnistunut. Hauskaa kun kolmikkoa seuraa niin väritys on Fiialla ja Genalla sama, mutta sporttisuus ja simmmut  yhdistää Genaa ja Lanaa :) Fiia ja Genaa luultiin siskoiksi pariinkin otteeseen. Gena teki myös tuttavuutta kotkasta tulleen göötti pojan (Caru) kanssa. Molemmat olivat hyvin innokkaita leikkimään hetken haistelun jälkeen.



Itsellä hirveä kisa himo iski nyt kun kaksi päivää ratoja katseli ja yritti opikseen ottaa. Josko tästä nyt pian rohkenisi radoille...