Tänään aamulla töistä kiireesti kotia ja koiran kaappaus, sitten eikun autolla jäähallille. Omaan kehään oli kaksi tuntia aikaa, mutta halusin nähdä Taavin kehän. Ja juuri ehdin sopivasti. Taavi esiintyi hienosti maltilla, tulos vain oli silti H...

Gena pääsi palkintohuoneeseen majoittumaan koska olen la-ma näyttelyssä töissä palkintohuoneella. Ei tarvinnut toisen kylmässä hallissa olla tai hirveässä väen tungoksessa kun tilat vähän ahtaat. Gena oilisi tietysti ollut mielummin minun kanssani, mutta sai nyt tyytyä olemaan häkissä. Välillä tietysti käytiin ulkoilee ja jaloittelee kun palkintohuoneella oli hiljaisempaa.

Gööttejä oli vain 7 kappaletta ilmoitettu ja kaikki olivat paikalla. Sama göötti uros jonka näin LAUn hallilla keskiviikkona niin oli myös näyttelyissä. Uusi göötti tutttavuus Lappeenrannassa :) Todella iloinen ja vilkas tapaus. Gena keskittyi todella kivasti kehässä. Malttoi seisoa, pöydällä oli taas rennommin kuin viime mätsärissä. Antoi tuomarin kopeloida ihan rauhassa. Oli myös harjoittelija kehässä mukana. Liikkeet esitti minusta kivasti. Oli hyvin kuulolla ja sain reippaasti esittää. Pidin myös Marjon ohjeet mielessä :) Kiitän niistä :D Tulokseen olen oikein tyytyväinen. EH2.

Neidille tuli pitkä päivä koska kehän jälkeen sitten jatkoin töitäni palkintopuolella ihan viimeisiin RYP kehiin asti. Neiti olikin sitten uupunut kun nopean tallikäynnin jälkeen kaarrettiin auto vanhempieni luokse. Neiti nukkui sylissäni oikein antaumuksella keittiön pöydän ääressä..pää pöydällä lepäen xD Neiti jäi heille hoitoon, olen näyttelyissä nyt kiinni sen verran ja saapi ainakin todella huomiota osakseen heidän luonaan. :)