Tänään oli koirien huoltopäivä. Fanny kävi heti aamusta ottamassa 16viikkosen rokotukset, nyt ovat vuoden verran voimassa. Neiti oli taas hyvin reipas, itse rokottamiseen ei reagoinut, mutta ikävästi kirvelevä rabies rupesi harmittaa myöhemmin. Fannylla oli painoa 7.1kg.

Genan kanssa käytiin illalla Kirsin käsittelyssä. Edellisestä kaksi kuukautta, silloin oli isot löydökset liukastumisen takia, joten nyt juuri ennen kisakauden avausta hyvä käydä tarkistaa että kaikki kunnossa. Ja kaikki oli kunnossa. Pientä jumia niskassa, lavoissa ja lantiossa molemmin puolin. Takajalkojen lihaksissa ei enää puolieroja ja jumi löydökset molemmin puolin viittaa siihen etttä Gena käyttää taas itseään tasapainoisesti :) Tähän asti ollut vielä puolieroja (vasen ollut jumimpi), nyt ei puolieroja.

Eilen käytiin tyttöjen kanssa katsomassa kotikisoja, kun 3lk:set kisasivat kahdella radalla. Oman seuran edustajat rohmusivat hienosti palkinnot ja SERTit viikonlopun aikana. Itsellä hirveä hinku oli päästä radalle, onneksi Gena kahteen kisaan ilmoitettu jo. Fanny oli hallilla kisahulinasta aivan tohkeissaan. Katseli ja kummasteli menoa, sekä sylissä tapitti kisaradalla meneviä koirakoita hyvin keskittyneesti. :) Kisoissa myös nähtiin Cindy, Fannyn emä. Cindyhan näki Fannyn ensi kerran kotonta lähdön jälkeen ja tyttären ojennukseen laitto saattoi muista ohikulkijoista näyttää aika "pelottavalta". Fanny se vaan mielesteli ja Cindy päällä ojensi. :) Cindyn meno radalla oli oikein mukavaa katseltavaa, ohjaaja vain nukahti pari kertaa radalla ;)

Tänään aamusta Fannyn rokotuksen jälkeen kävimme agilityhallilla tekemässä vähän treeniä. Genan kanssa kevyesti muutama kontakti ja keppi kokeilu, sekä rengasta vinossa kulmassa. Kontaktit ja rengas meni ok, kepeillä jouduttiin vähän hiomaan kun vas puolen ohjaus ei toiminut. Fannyn kanssa harjoiteltiin kontaktia puomin palalla sekä putkea mentiin enemmänkin. Aluksi viikonlopun hajut kiinnosti tosi paljon, piti vaan olla napakka ja kieltää nuuskuttelu. Putken kanssa aloitettiin täyspitkästä, mitä kaarrettiin ja kaarrettiin, lopulta oli jo selkeä kaari ettei nähnyt mihin on menossa ja hienosti porhalsi menemään miun ohjatessa molemmin puolin. Hallissa myös nähtiin muutama hepuli kohtaus ja neiti vaan juoksi putkea edes takaisin kaarroksien kera xD Nyt myös vaadin istumisen ja paikalla olon ennen putki käskyn antamista, aluksi vähän protestoi ja yritti livistää ennen aikaisesti, mutta lopulta ymmärsi malttaa hienosti.