Eilen sitten otettiin iso uusi askel näyttely uralla ja suunnattiin ensimmäiseen pentunäyttelyymme. Aikainen herätys ennen kuutta, alle kolmen tunnn yöunilla. Juulin ja Taavin kanssa suunnattiin yhdessä autolla Lahteen ja voi niitä kamalia vatsan väänteitä, jännitys oli ihan kamala.
Neiti osasi olla ihan nätisti näyttely paikalla vaikka koiria olikin joka suunnassa millä mitalla. Häkissäkin rauhoittui kun peitin näkyvyyden, pitää hommata joku peite häkkiä varten.
Gena yllätti minut taas kehässä. Seisoi kun nakutettu hienosti kun tuomarina toiminut Unto Timonen arvosteli neitiä. Pöydällä oli jo paljon paremmin kuin aikaisemmin ja antoi tutkia tähän asti parhaiten itseään. Hampaatkin näytti tällä kertaa hienosti. Ainut mistä Gena sai minulta miinusta niin oli itse esiintyminen hihnan päässä. Ekana hienoa ravia ja sit pomppu, sit taas ravia ja pomppu toiseen suuntaan. Ei siis mitään ihanaa katsottavaa.
Arvosteluna saatiin: Tasapainoinen. Kehittynyt hyvä piirteinen pää. Hyvä asentoiset korvat. Hyvä kaula, etuosa ja raajat. Ikäisekseen hyvin muotoutunut runko. Hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu hyvin kun malttaa.
PEK1, KP, PN1, ROP
Ryhmäkehässä ei pärjätty, mutta se ei ollut minulle yllätys, en odottanutkaan.
Harmitti sikana että oltiin näyttelyiden ainoa göötti. Olisi ollut mukava nähdä muitakin ja ROP tuntuisi joltakin jos olisi ollut muitakin kehässä, nyt tuntuu että ansaittiinko se edes....
Mutta tästä hyvä lähteä suuntaan kohti isompia kehiä.