Viime päivityksestä jo kuukausi lähes ehtinyt kulua. Genan kanssa paljon touhuiltu. Nyt näyttää pakkasukko suuttuneen oikein kunnolla kun kovia pakkasia pitelee eikä näytä viikkoon lauhtuvan. Kärvistellään sitten.

Genan kanssa käytiin tokokurssilla. Valitettavasti vain kahteen kertaan päästiin osallistumaan. Kurssin anti oli hyvä, etenkin ensimmäinen treenikerta oli mainio. Tälllöin tehtiin puolessatoista tunnissa paljon eri harjoituksia ja kouluttaja kiinnitti jokaiseen paljon huomiota. Toisella kerralla oltiin aika paljon oman viitseliäisyyden varassa, pari kolme kertaa saatiin kunnon ohjausta. Mutta Genastakin löytyi taas oikea toko koira. ekan kerran kouluttaja sanoikin meille että eikun alo kokeeseen....pikkasen rupes kutkuttaa ajatus, mutta myös pelottaa. En mie tiedä tokosta yhtään mitää. Muutama liike saatukin nyt hyvään muottiin, paria saisi vielä hioa. Etenkin perusasentoon, liikkestä seis ja liikkeestä maahan saatiin paljon apuja kurssilta. Paikkamakuu ja luoksetulo ovat meidän vahvuus selkeästi. Katsellaan jos tämän vuoden aikana :)

Genan kanssa käyty myös ahkerasti lähes viikottain pari kertaa viikossa agia treenaa itsenäisesti (tällä hetkellä ei olla missään ryhmässä). Alkuun aloitettiin este kerralla käymään läpi ja nyt menemme jo radan pätkiä ettei mitään. Namipalkkaus jätetty kädestä, siirrytty leluun ja Gena irtoaakin nyt paljon paremmin. Uusi ongelma vain tulikin sitten, että kepeillä ei aina tunnu malttia riittävän viimeiseen väliin kun korvat pystyssä jo ampaisee seuraavalle esteelle. Kontakteilla namialustalla haettu rauhallista kontaktin ottoa, kun ennen sairaslomaa alkoi räiskii kontakteja. Nyt ottaa ne tarkasti ja rauhallisesti. Jos kaikki menee hyvin, kisakausi avataan maaliskuussa kotikisoissa :D

Käyty sammareiden kera lenkkeilee ja mettäilee. Eilen Gena myös tutustui uusiin kavereihin. Sheltti uroksiin Julleen ja Jamiin, Jami rakastui heti Genaan. Juos Genan perässä minkä ehti ja yritti niin kaverata. Gena oli aluksi epäluuloinen, mutta lämpeni sitten Jamin kanssa leikkiin.

Genan kaveri ajatukselle saatu viimein positiivinen käänne. Lupa saatu toisen koiran ottamiseen, toivottavasti kaikki menee hyvin ja tämän vuoden aikana saamme Genalle pötkylä kaverin. :)