Aika on kulunut siivillä. Neitikin on jo 10kk. Joulu oli ja meni ja sitäkin nopeammin uusi vuosi oli ja meni. Itselläni ei ole ollut kamalan mukavat oltavat vähän aikaa kun ennen joulua olin kipeänä ja uudeksi vuodeksi sain itseni oikein kunnolla kipeäksi. Neiti oli todella ihmeissään ku olin yks kaks kamalasti kotona, mutta mie en leikkinytkään ja lenkittänyt kunnolla... :(



Genakin päässyt vähän ottamaan osaa juhliin. Jouluna matkusti meidän mukanamme ympäri sukuloita ja tietenkin kinkkua piti maistaa ja omat lahjat repiä papereista. Ja ehtihän tuo ryökäle nakata ruokaherkkuja pöydästä vieraissa kun kukaan ei ollut ruokia vahtimassa... :( Sen jälkeen neiti olikin sitten oikein kunnon tarkkaillussa.

Uusi vuosi meni ohi ongelmitta. Neiti veti sikeitä lempipaikoillaan illan ja ei välittänyt paukkeesta. Pitkiä korkeita vinkuja kuunteli mielenkiinnolla mutta ei välittänyt. Omasta ikkunastakin piti neidin seurailla ilotulitusta. Pihalla kun näkyi outoja valo ilmiöitä. Neitistä kun on tullut oikein vahtikoira. Jos pihavalo syttyy ni siitä ilmoitetaan joko vikinänä tai matalina murahduksina kuin varoittaisi jostain.



Neidin kanssa myös yritetty nauttia lumesta kun sitä on nyt ollut maassa kunnolla, metsäreissulla ollaan käyty. Valitettavasti vain nyt sairasteluni on hetkeksi tämän ihanuuden keskeyttänyt kun keuhkot eivät näistä -15 pakkasista vielä tykkää... Ollaan myös yritetty treenailla tokoa, etenkin tuota luoksetuloa ja paikalla oloa ollaan nyt treenailtu. Välillä neiti ollut oikeinkin innokas opiskelija ja yllättänyt. Katsellaan miten käy kun sunnuntaina pitäisi aloittaa ohjatusti tokon treenaaminen. Katotaan onko meillä mitään mahdollisuuksia ;P Tallillakin neiti saanut vähän luottamusta takasin kun korvat ovat jo alkaneet taas löytymään niin uskaltaa valvotusti silmän alla pitää vapaana.



Keväällä meidän on tarkoitus aloittaa agilitytreenaaminen alkeiskurssilla sekä olen jo muutamia näyttelyitä katsonut mihin voitaisiin neidin kanssa suunnata. Gena on jopa saanut selvästi messarin jälkeen massaa itselleen. Miun rakas Tuhkimo :)