Miten se aika onkin vierähtänyt. Neiti on ollut minun luonani jo 5 päivää ja tänään tuli neidillä 8 viikkoa plakkariin. Viime yönä koirat antoivat nukkua vähän paremmin kuin kaksi edellistä yötä, olo heti paljon parempi itsellään.

Fannyn kanssa tänään opeteltu hihnassa kulkemista. Omasta pihasta lähtiminen on se pahin kohta, sieltä kun päästään pois jo rupeaa tassut liikkumaan. Kotia päin mennään jo haipakkaa. Hihnassa ei vielä olla roikuttu eikä kiskottu. Neiti kulkenut joko vieressä tai jalkojen takana. Vielä ei ainakaa lahkeeseen ole tarttunut ulkona. Sisällä aamuisin tuntuu iloitessaan vähän takertuvan.

Genalla kävi tänään hieroja täällä meillä kotona, ettei tarvinnut miettiä mihin saan Fannyn siksi aikaa, tähän asti Fanny ollut n15-20min max yksin kotona kun Genan kanssa olen käynyt kävelee. Genalle pyysin hierojan paikalle kun agilityssa pujottelussa ollut vaikeuksia ja nyt ma huomasin askelluksessa epänormaalia ja itsekin löysin lavoista jumeja. Kirsi onneksi pääsi nopealla varotusajalla Genan hieromaan. Sieltähän sitten löytyikin varmasti syy Genan jäykkään liikkumiseen, ajoittaiseen onnahteluun. Vas puolella kaula, lapa, rinta ja hauis eli koko paketti oli jumissa....epäilin et olisi liukastunut ja Kirsi uskoo että niin varmasti on käynyt jossain kohtaa. Ja Gena siitä sitten varonut ja varonut, jäkittänyt ja tilanne vain pahentunut. Selkä, kyljet ja takajalat olivat hyvät. Oikealla kans vähän lapa jumissa, ja perinteisesti sisäiset lihakset lantiossa oli kanssa taas jumissa. Genalla joka kerta ollut lavoissa ja lantiossa jumeja kun ollaan hierottu. Kirsi sai hienosti hierottua jumit auki, Gena oli kärsivällinen, vaikka välillä varmasti pahalta tuntuikin.

www.youtube.com/watch

Hieronnan jälkeen Genassa näkyi heti muutos. Oli sisällä Fannya kohtaan erilainen, ei niin örissyt ja juossut pois paikalta kun Fanny lähestyi. Ulos kun mentiin, Gena alkoi oikein tosissaan leikkiä Fannyn kanssa, miulta ihan suu loksahti auki. Fannykin tuntui aluksi ihmettelevän mistä nyt tuulee, mutta mukaan lähti tottakai. Taisi Genan olotila parantua huomattavasti hieronnan avulla, ei kiristä ja koske joka paikkaa enää. Gena myös liikkui rennommin ja paremmalla pidemmällä askeleella, nyt seuraillaan Genan menoa ja pari päivää vähän rauhallisemmin nyt hieronnan jälkeen ja sitten Genan voinnin mukaan liikuntaa lisää ja mahdollisesti takaisin agilityn pariin.

Leikin tiimellystä illan pimetessä pihalla

Peto hyökkää lumikasan takaa pienen lumisen karvapalleron kimppuun <3