Syksy tekee tuloaan. On kyllä ollut ihania kelejä kuitenkin nyt tarjolla. Kauniita aurinko päiviä. Ei onneksi vielä ole koirailmat alkaneet. Lehtiä kyllä jo ruvennut puista putoamaan ja ruska tekee tuloaan.

 

 



Genan kanssa nyt keskitytty agiin. Peko on nyt meiltä valitettavasti jäänyt kaikkien muiden touhujen keskellä, mutta en vielä ole luopunut kokonaan siitä lajista. Varmasti kuhan aikaa löytyy niin ruvetaan sitäkin taas harrastaa, vaikka ihan hauskan pito mielessä. Tokoilu jäänyt todella vähälle, mitä nyt vähän kotona tehty ja mitä agitreenien yhteydessä tulee tehtyä. Agissa ollaankin jo edetty. Jatkokurssikin on jo loppunut ja tällä viikolla siirryttiin estevalmiiden ryhmään. Ja hallin sekä ulkokontin avain nyt hanskassa, joten itsenäisiä treenejä kohti.

 

 



Gena on todella kehittynyt agin saralla. Kuha en itse räpeltäisi. Ollaan jo pyyhelletty 7 esteen ratoja, joissa itse saa olla tarkkana ettei möhlisi ja sekoilisi. Pussi on meille vielä haaste, neiti vetää edelleen herneet nekkuun jos ei näe mihin menee eli pussia on jonkun pidettävä edelleen raollaan. Keinun kanssa edetään varoen, edelleen lasketaan ettei rämähtäisi kun neitiä vielä moinen vähän arveluttaa. Muuten en ole ongelmia huomannut eri esteiden kanssa.

 



Tänään käytiin ekat omatoimiset treenit vetämässä hallilla. Olin miettinyt omia treeni ideoita, mutta hallissa olikin aivan mahtava rata rakennettuna jota oli pakko käyttää hyödyksi. Radan kun näin, heti löysin hyviä pätkiä ja yhdistelmiä mitä treenata. Erilaisia hyppysarjoja yhdistettynä putkilla. Yritin myös valssi treenailla yhden hyppykuvion avulla, ja se jopa toimi, mutta voi minun aivo parkojani kun jouduin miettimään. Keinua tehtiin paljon kun se tuntuu olevan neidistä vähän arveluttava, itse sitä laskin Genan odottaessa niin ei rämähtänyt. Lopulta kävi niin että Gena hakeutui aina yhden hyppysarjan suorituksen jälkeen keinulle ja rupesi innokkaammin kiipeämään. Keppien kanssa myös tehtiin paljon toistoja, kun poistin kokonaan yhden verkon muiden joukosta. Hyvin saatiin puhtaita toistoja kun käskytin vieressä kokoajan, ei haikallut omille teille raost
a. Siitä on hyvä jatkaa ensi kerralla.

Tallilla ollaan pyöritty samaan tahtiin eli joka päivä kun minä olen kotona. Neiti on jo ihastuttanut kaikki ihmiset tallilta, niin uudet kuin vanhat. Ja pienimmät tykkävät kovasti leikkiä Genan kanssa. Neidin lempileikki ehdottomasti tallilla on hyvin kissamainen. Neiti rakastaa jahdata juoksutusraipan naruosaa. Neiti kun näkee kyseisen vempeleen niin sekoaa täysin ja rupeaa samantien jahtaamaan minkä kintuistaan pääsee. Itse senkun seisoo paikoillaan ja liikuttaa toiselle raippaa, on siinä koira, halpaan menee. Kunnon saalistusta neiti esittää ja tapporavistukset kiinni saatuaan. Jatkaisi moista varmasti elämänsä loppuun jos ei leikittäjä lopettaisi ajoissa. Hassu!