Viikonloppu oli taas oikein vauhdikas. Viikonlopun ajan kavereita pyöri nurkissa kolmisen päivää ja Genan kanssa reissattiin kahdessa näyttelyssä (Taavi ja Juuli seurana). Rankka viikonloppu, univelkaa tuli. Genalle myös uutta että talo täysi ihmisiä kun edellinen asunto oli niin pieni ettei sinne viitsinyt oikein ihmisiä kutsua ja nyt melkein jo kuukauden aikana enemmän porukkaa käynyt kuin koskaan yhteensä edellisessä kämpässä Genan aikaan. Neiti ollut ihan ihmeissään, mutta kamalan innoissaan.

Genalla on oma ikkuna josta voi tiirailla kotikadun elämää

Lauantaina suuntasimme Kouvolan raviradalle näyttelyyn. Gööttejä oli vain kuusi yksilöä paikalla. Tuomarina Unkarilainen Laszlo Erdös. 3 urosta ja 3 narttua. Kaikki saivat ERIn, ja itse olin taas ratkeamassa täysin liitoksistani. Yllätys ei ollut että jäätiin nartuissa vikaksi, PN3, mutta vara-sert oli todella iloinen yllätys taas. Todella tyytyväinen neitiin.



Sunnuntaina järkyttävä herätys puolen kuuden maissa ja auton nokka kohti Heinolaa. Genan kanssa pientä odottelua kun Sammarit alkoi pari tuntia ennen Gööttejä, mutta ei se mitään kun poutakeli. Taas kuusi gööttiä vain paikalla, 2 urosta ja 4 narttua. Tuomarina Elina Tan-Hietalahti, jonka mielestä Gena on vielä hyvin lapsi olemukseltaan, mutta lupaava. Taas viikonloppu siis jossa mentiin tuomarien kanssa laidasta laitaan, mutta ei voi minkään.



Ihana käydä nyt näyttelyissä tavaroiden kanssa kun Juuli ostanut pöydän jossa pyörät, siihen vain kamat ja Gena häkissä siihen. Gena vain oli lauantaina hyvin järkyttynyt räminä kyydistä, valittaa piti, mutta neiti saa tottua siihen että kuskataan häkissä. Nyt toinen vetää kärryä ja toinen tallustaa Taavin kanssa.



Nyt ainakin syyskuu taukoa näyttelyistä. Jatketaan agin harrastamista, yritän myös jatkaa raunio treenejä, jotka olleet kiireiden ja töiden takia nyt tauolla muutaman viikon. Agissa ollaan edetty selvästi, viimeeksi tehtiin jo 6 esteen "ratoja", missä oli erilaisia hyppy yhdistelmiä ja kepit mukana. Koira varmasti handlaisi, mutta itsellä aina välillä pieniä ongelmia pysyä itse mukana.

Kuvissa uusi kotimme ja aivan ihastuttava piha, josta Gena on nauttinut suuresti