Samantien otimme Juulin kanssa pentumme näyttelytreeniin mätsärin innoittamana. Tallilla pihalla niin paljon hyvää tilaa että teimme tallille treffit koirien kanssa ja pistimme treenit pystyyn.
Gena olisi ekana halunnut määrätä koko tahdin ja olisi halunnut vain leikkiä Taavin kanssa, mutta kun otin Genan ympyrälle pyysin tarpeeksi napakasti ja ahkerasti hain kontaktia niin minä sain sen ja Gena sai heti palkkion kun kuunteli. Toistimme ympyrää paljon ja teimme kolmiota sekä edestakaisin kävelyä. Suoraan mentäessä Gena tarvitsee eniten tukea minulta että kontakti säilyy. Muuten rupeaa katse hakemaan ihan omiin maailmoihin ja hihna kiristyy.
Harjoittelimme myös seisomista paljon, ja ihmeen hyvin onnistui. Teimme myös sitten niin että tarkoituksella toinen tuli viereen koiran kanssa häiritsemään. Hyvää kontakti harjoitusta samalla. Ja Gena jopa jaksoi minua kuunnella. Jossain välissä pitää myös ihan pöydällä seisomista harjoitella. Ja jostain pitäisi saada vieraita ihmisiä kopeloimaan, mätsärissä selvästi meni hämilleen. Tuttujen kohdalla ei välitä, mutta kyseessä kun oli aivan vieras niin Gena ei tiennyt miten suhtautua ja yritti käpertyä kasaan. Kun molemmat olivat tavoitteet saavuttaneet niin päästimme irti ja toiset peuhaamaan keskenään. Varmasti paras palkinto kaksikolle.