Genan kanssa tänään ensimmäisiin Mätsäriin mentiin Joutsenossa. Molemmat oltiin yhtä ulalla mitä pitää tehdä, mutta mukana oli Juuli meitä opastamassa, joka on kokenut näyttely ihminen.
Valitettavasti ilma ei ollut suosiollinen, vettä tuli urakalla. Ja Gena ei tykkää sateesta.Tuomarilta ei oikein mitää kommenttia herunnut, ainoastaan kommentoi Genan purukalustoa joka on jo minusta vaihtunut kokonaan, että oli komea.
Osallistuimme pentuluokkaan, olimme sinisten kakkonen eli saimme sijoituksen ja palkinnon. :)
Voisiko olla parempi aloitas meille ensikertalaisille. :)
Treenattavaa meillä on vielä paljon. Mutta tämä mätsäri oli jo tapahtumana meille hyvää treeniä. Gena näki paljon uusia koiria ja oppi sen että aina ei pääse leikkimään ja tutustumaan kaikkien kanssa. Esittäminen kaipaa paljon treeniä, nyt Gena viisti kuono pitkin maata, en saanut kunnon kontaktia. Seisonnassa puutteita, ei jaksanut seisoa, ja sade teki sen että olisi halunnut käpertyä, joten sain tehdä töitä että seisoi edes jotenkuten mallikkaasti.
Mutta vaikka keli oli mitä oli niin silti tykkäsin, taisi jo tuostakin pieni kärpänen puraista.
Naureskella sain mätsärin jälkeen, toiset ne puunaa ja pesee koiriaan ennen näyttelyjä, minä vasta näyttelyiden jälkeen. Oli kyllä niin kurainen ja likainen koira että huhhuh. Sitä se kuravellissä räpiköinti teetti. Tyttö ei tietty ollu oikein tyytyväinen, että ensin vesisateessa kastutaan ja sen jälkeen vielä pestää.