Tänään 22.11 aamulla auton nokka kohti Jyväskylää. Outoa kun itse ei tarvinnut hypätä auton rattiin kun Juuli hoiti moiset velvollisuudet uudella kortillaan. Keli oli tällä kertaa aurinkoinen, kuhan se aamulla ensin vain nousi taivaalle. Huomattavasti parempi keli kuin viime vuonna! Kotia tullessa vain loppumatkasta vetäsi tiet peilijäähän, pientä liukastelua ilmassa, mutta hyvin selvittiin kotiin.

Genan kanssa saatiin odotella oman kehän alkua. Sammarit alkoi aikaisemmin joten ajoissa liikkeellä oltiin, ja meidän kehä oli ainakin puolisen tuntia myöhässä. Oltiin Gööttikehän mustalammas joita ei löytynyt luettelosta. Tiedä sitten miten heiltä oli Gena jäänyt huomiotta, mutta pääasia se että selvittivät sotkunsa ja myö oltiin mukana!

Gena oli oikein terhakka tänään. Kehässä oli oikein pirteä ja tuomari tuntui siitä tykkäävän. Menin ajoissa Genan kanssa pöydälle niin neiti tuntui rentoutuvan sopivasti kun meidän huki oli. Jaahas, myö oltiin sitten pönäköitä!! Mistä helkutista mie löydän sen keskitien...joko ollaan lihavia tai liian hoikkia... Kohta miulta loppuu ideat miten saisin meidät pysymään keskitiellä. Tuuloksessa meni vielä hyvin, mut sitä ennen taas kesällä tuli sanomista vähän kun kesken ja hoikka... Kai se ajan kanssa sitten, itse en kyllä Genaa lihavana pitänyt, mutta kaipa sitä on sitten laihutettava messariin...

Fiiaakin nähtiin tänään. Neidit olivat jopa aluksi hyvinkin innoissaan toisistaan. Molemmilla häntä vipatti ja oltiin touhukkaita. Mutta Gena kun eksyi liian lähelle Fiian takamusta niin sitten Fiialla meni vähän herne nekkuun..