Tänään Juulin ja koirien kanssa suunnattiin pilvisestä kelistä huolimatta Joutsenon Myllymäkeen mettälenkille. Tarkoitus oli käydä tutkimassa uusia laavuja joita mie en ole ennen käynyt testaa, mutta Juuli kerran. Haukvuori jo nähty, joten uusia reittejä tutkimaan. Taisin vaan tehdä pienen virheen kun uskoin Juuli-navigaattoriin enkä ottanut mitään karttaa mukaan. Tehtiin nimittäin kaksi ylimääräistä lenkkiä kun oltiin menty ohi oikeasta risteyksestä, ylimääräisiin reissuihin kului lähes 1,5h kunnes oikea tie löytyi. Noh, olihan sekin retkeilyä ;) Lopulta kuitenkin oikeaan suuntaan päästiin, kohti laavua. Taimikossa saatiin kokea lisää extreamia kun vierestä alkoi kuulua oikeaa rytinää, mikä vain lähestyi ja lähestyi, kuitenkin mennen ohi. Itsellä kävi jo kauhu kuvat karhusta mielessä, mutta Juuli oli nähnyt äänen aiheuttajan kyseessä oli hirvi. Oli läheiseltä kalliolta lähtenyt liikkeelle. Matkaa jatkettiin ja sinne kallion päällehän myö kivuttiin sivustasta kun Sikalaavu oli sen huipulla. Oli hirvi tainnut laavulla käydä ;) Laavulta oli kyllä komiat näkymät Katralammelle. Hetken istuskelun jälkeen suunnattiin takasin päin. Jos Juuli-navigaattori olisi toiminut alusta asti kuten lopussa toimi, oltaisiin matkaa jatkettu vielä eteenpäin seuraavalla laavulle, mutta jäi toiseen kertaan. Nytkin käppäiltiin jo 2,5h lenkki ja lopussa saatiin vettäkin niskaan oikein urakalla, märkiä oltiin kun autolla päästiin, mutta mahtava reissu oli ja uutta jo suunniteltiin seuraavalle viikolle. Jos saisi muitakin mukaan :)


Viisikko matkassa

Tälle tielle ei olisi pitänyt eksyä, mutta Juuli navigaattori neuvoi väärin

Perille Sikalaavulle kuitenkin päästiin

Koirille oli hammastikut mukana ja bc Nova antoi oman taidon näytteen kuinka voi syödä ;) Syödessä voi samalla treenata 2on2off kontaktia

Sikalaavulta maisemat Katralammelle

Aina yhdessä käymme, aina rinnakkain....käsi kädessä :) Katralampi näkyy paremmin


Viikonloppuna neidit olivat vanhempieni kanssa mökillä koko viikonlopun. Itsellä työntäyteinen viikonloppu ja Antillakin menoa sekä vanhemmat neitejä kyselleet mökille seuraksi. Nyt oli oiva tilaisuus sekä tarve hoitopaikalle. Neidit olivat hienosti viihtyneet. Genakaan ei ollut kuulemma niin odotellut kotiin lähtöä kun Fanny oli mukana. Fanny ei moista osannut vielä edes ajatella. Oli kuulemma hienosti viihtynyt ja kotiin päästyään oli kuulemma jäänyt portille katsomaan kun vanhemmat lähtivät. Taisi reissu olla onnistunut :) Eikä vanhemmat ainakaan vielä ole kertoneet etteivät enää haluisi neitejä hoitoon, joten kai ne nätisti siellä olivat :)