Juuli lähti lappiin jo yli kuukausi sitten ja vasta tänään sain aikaseksi hakea Juulin piskit touhuamaan miun kanssa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan sopii tähän kohtaan. Taavi ja Hilma oli heti messissä mukana, ei tarvinnut kun auton takakontti aukassa, koirat oli jo kyydissä mukana.  Ensimmäisenä suuntasimme agility hallille. Genan ja Taavin kanssa teimme kunnon tekniikka treenit. Kontaktit käytiin läpi oikein huolella molempien kanssa, pysähdyksen vaadin molemmilta. Genakin jopa rupesi sietää vähän että jatkoin ohi juoksemalla vaikka se jäi sijoilleen seisoo. Taavin kanssa vielä opeteltiin että siinä ollaan kunnes vapautus annetaan. Tämä tehtiin kaikille kontakteilla. Pöytää treenattiin molempien kanssa. Taavi osasi paljon paljon paremmin ottaa huomioon vauhdin ennen pöytää ja jos liikaa käskin hidastaa, stoppasi jo ennen pöytää. Genan kanssa taas piti olla huolellinen että stop ääni tuli ajoissa että vauhti hiljeni. Molempien kanssa myös vinoa rengasta sekä keppejä hiottiin. Ja tottakain persjättöjä hyppyjen kanssa. Sekä Taavin & Genan kanssa sain homman toimimaan. Kummasti huomaa miten maksi on nopeammin luona kuin mini ja tarttee itse enemmän liikkua. Taavi sekä Gena oli ihan huippuja tänään ohjata. Taavi etenkin yllätti, ei yhtään sikailua, koko ajan oli messissä mukana ja valmis tekee mitä vain pyysi :) Hilman kanssa tein vähemmän, mutta kakara pääsi tekemään hyppy kuvioita valssin kera sekä A-kontaktia tehtiin. Karua, mutta totta, Hilma teki ensimmäisestä suorituksesta lähtien kontaktin hienosti stopaten ja kepit meni varmasti suorittaen.

Siihen oli hyvä päättää tämän kerran treenit ja siirtyä mettälenkille jäähyttelyn jälkeen. Vitsi noiden kanssa oli mukava kävellä kun kukaan ei temponut/kiskonut, vaan kuunneltiin taluttajaa, jolla välillä tais olla hihnat vähän solmus ;) Koirien kanssa mentiin Partalaan ja käytettiin hyväksi kelkkojen tekemiä polkuja

Jäähyttelyn lomassa pikku pose sammareilta

Sinne kolmikko hävis :)

Kuva arvoitus: Missä Hilma?

Kaveri kuva

Taavi kohtasi esteen tiellä :)

Leikkituokio

Hilmalla on oikein puhtaat hampaat :)

Kolmikko koko järjestyksessä nätisti hihnassa :)

 

Gena on myös päässyt tallilla käymään aina välillä, ei joka päivä. Vähän aina päivän/tilanteen mukaan. Tuntuu nauttivan kuitenkin siellä vapaudesta. Tuntuu viihtyvän enemmän vanhassa - ja ponitallissa, missä vähemmän hulinaa.