Tänään oli Genan kanssa todella touhukas päivä. Tulin aamulla vuorosta kotia ja neitihän oli sitä mieltä sitten ettei minua päästä silmistään. Sain sitten neidin seuraani joka paikkaan ja rapsuttaa sai koko ajan. Leikkiä piti minkä ehti. Jotenkin juoksujen jäljiltä neidistä on tullut entistä seurallisempi ja hakeutuu minun seuraani.

Tänään käytiin mätsäreissä jonka järjesti Saimaan Pelastuskoirat. Gena osallistui pieniin koiriin ja tuloksena pun, ei sijoitusta. Päästiin viimein siitä sinisestä kirouksesta ja saatiin punainen :) Gena esiintyi kivasti ja pöytäkin sujui ihan ok. Seisoi ok, kun malttoi. Päätin käyttää tilanteen hyödyksi parkkihallissa ja ottaa vähän tokoilua. Otettiin seuraamista, paikalla oloa ja luokse tuloa. Neiti yllätti minut täysin. Vaikka ympärillä koiria tökötti 10m niin pitkään pakoilllaan kunnes kutsui...ei edes elehtinyt että olisi lähtenyt. Aivan mahtava neiti!! Työ ja treeni rupee tulee esiin :)

Illalla sitten pitkän tauon jälkeen päästiin tokoilee ohjatusti kun juoksut ovat ohi ja työt eivät sattuneet tunnin päälle. Treenattiin paikalla oloa, luoksetuloa, pujoittelua sekä istumista ja makuuta kaiken ohella. Milloin tuo neiti ei minua yllättäisi. Paikallaan olot ja luoksetulot vapaana onnistuivat ilman mitään ongelmia. Neiti ei välittänyt muista ryhmäläisistä. Ehkä meillä on huhtikuun puolessa välissä saumat päästä agin hallittavuustestistä läpi..treenaillaan.

Juoksujen jäljiltä nyt huomasin neidissä tänään uuden piirteen kun koirien joukkoon taas kunnolla päästiin. Miun sosiaalinen ja kaikille kiltti narttu onkin muuttunut... Saattaa ärähdellä muille jos ei häntä miellytä toisen luoksetulo tms. Itselleni uusi työnsarka siis tullut. Neiti ei todellakaan saa ruveta murisee tai haukkuu muille...noway!!!

Mutta aivan mahtava päivä neidin kanssa. Ja kevätkin täällä Lappeenrannassa on kivasti lähtenyt käyntiin. Auringosta saatu nauttia ja tiet sulaa hyvää vauhtia. Neiti parka joutui tänään pyykille. Harvoin tuota joudun pesemään mahtavan turkin ansiosta mutta mätsärit ja toko olivat pahasti pölyävissä halleissa niin turkki ihan hirveän tuntuinen. Käteen jo tunsi miten pöly/hiekka oli päässy tarttuu.