Gena pääsi taas viettämään matkailu elämää. Kavereiden kanssa oltiin sovittu että jäädään tallille ulkorakennukseen yöksi, kun kisat sunnuntaina omala tallilla niin oltaisiin valmiina heti aamusta tallilla.
Gena tietysti oli jo lauantaina mukana tallilla kun hevosia liikuttelin ja hoitelin. Kisapaikkoja järjesteltiin ja Gena yritti kovasti olla avuksi, vaikka oli kyllä vain tiellä mitä enemmän yritti. :/
Illalla sitten käytiin Genan kanssa pyörähtää kotona, Gena ryhtyi heti nukkuu ja oli ihmeissään kun kamojen kasailun jälkeen siirryin eteiseen. Neiti sai huomioliivin niskaan ja pannan hihnoineen kaulaan, neiti kattoi miuta ihmeissään "ootko ihan tosissasi että taas mennään?"
Tallilla sitten oli taas valmis touhuamaan ja kulki perässä minkä ehti. Ja oli kyllä tyytyväinen koira kun asetuttiin ulkorakennukseen patjojen ja makuupussien kanssa, neiti heti etti pehmeimän paikan itselleeen. Jokaisen tyynyllä vuorotellen ja yöllä muiden seassa mukana, pari kertaa tallo menee toisten naamojen päältä ja miun kaulanpäältäkin :) voisiko neiti vähän varoa.
Aamulla seitsemältä koiran kanssa tallia tekemään. Neiti parka jouduttiin vain laittaa hihnaan kun kisat alkoivat. Oli niin innokas menee jokaisen hevosen perään ja kentälle häiritsee. Ja kävihän sitten pieni haaverikin. Onnistui sotkeutuu hihnasta hevosen jalkoihin, onneksi hevonen ei ollut moksiskaan ettei hermostunut, mutta Gena tietty säikähti ja minä. Luojan kiitos mitään ei käynyt. Gena kylläkin osasi loppu päivän varoa hevosia, ei ne takaset enää kiinnostanut.
Kotia kun päästiin viimein nyt sunnuntaina niin koira on kyllä rättiväsynyt 24h kun tallilla tuli oltua. :)