Tänään aamulla Genan kanssa kahdestaan lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä. Juuli ja Taavi jäi kotia Taavin ontumisen takia. :( Oli harmi lähteä yksin matkaan, ja olihan se pelottavaa yksin lähteä noin isoon näyttelyyn lähes ensikertalaisena, mutta hengissä selvittiin. Iso kiitos kuitenkin Saanalle, Riikalle ja Katalle jotka pitivät minulle seuraan ettei ihan yksin tarvinnut olla koko aikaa näyttelyssä.



Saanalle myös suuri kiitos vinkeistä näyttely kehään ja tästä syystä ensimmäisen kerran uskalsin esittää Genan ravilla. Ja se jopa toimi. Meiltä ehdottomasti paras esiintyminen kehässä, vaikka tulos olikin vain H.
Itse olen tyytyväinen Genaan ja neidin suoritukseen kehässä.
"Vasta 9kk vanha. Hieman niukassa turkissa esitetty. Vielä kesken kehityksen oleva, jolla miellyttävä luonne. Tässä vaiheessa vielä hieman ilmava kokonaisuus. Hyvä pään muoto. Kauniit tummat silmät. Vahva purenta ja hampaat. Riittävä luusto. Kulmauksien tasapainon tulisi olla hieman parempi, mikä mahdollistaisi pidemmät liikkeet. Köyristää tällä hetkellä selkää liikkeessä. Erinomainen luonne."

Gena pääsi myös näkemään sitten pentuaikojen siskoaan Sellaa ja veikkaa Jekkua. Sellan kanssa Gena riehaantui monen monta kertaa leikkimään ja temmeltämään. Sella jopa osasi ärähtää takaisin, mikä oli Genasta outoa, kun kukaan ei ole oikein koskaan Genalle ärähtänyt kun ovat vain taipuneet Genan touhuille. Jekkua Gena haisteli mielenkiinnolla ja häntä viuhui, mutta jostain syystä Gena ei haastanut leikkimään, eikä Jekkukaan.



Kiitoksia Saanalle kuvista :)