Gena näyttää mallia kuinka aurinkoa otetaan :)

Juulin ja koirien kanssa suunnattiin sitten maanantaina heti juhannuksen jälkeen mökille. Lämpimiä kelejä oli luvannut eikä ennustus väärin ollut mennyt. Joka päivä yli +20C, maanantaina sekä tiistaina ihan tyynikeli. Voin sanoa että jopa vähän tukalakin keli jopa, ihmisille sekä koirille. Onneksi Saimaa oli vieressä, siellä sitten viilennettiin koiria ja itseämme. Saunottin ja uitiin.

Genakin saatiin uimaan. Ekana avustettuna ja lopulta ei tarvinnut kuin vähän houkutella, tallusti itse veteen. Genalle vain tuntuu olevan kriittisin vaihe se kun takamus rupeaaa nousee pintaan ja maa häviää tassujen alta, niin kauan ei ole moksiskaan. Tahtoo selvästi pitää jalat maassa. Hilma oli oikea vesipeto. Hassua miten sammari tykkää noin paljon uimisesta. Taavi jolla varmasti oli kuumimmat oltavat, tyytyi vähiten olemaan kosketuksissa veteen..hölmö.

Kolmikko tapittaa Juulia

Hilman taidonnäyte sammari uinnista

Genakin polskutteli

Viihyttiin maanantaista keskiviikkoon mökillä Ruokolahdella. Sain tottakain flunssan. Tosi tukkoinen olo, mutta eiköhän se vielä tässä hyväks muutu. Agirotu lähenee ja sinne on päästävä. Turhan lämmintä keliä luvannut vain.