Vuosi on vaihtunut ja pakkasia riittää. Hyvin paukkuu yli -15 pakkaset jo monetta viikkoa. Lunta onneksi edes maassa reilusti ja minun puolestani ei enempää tarvitse tullakaan.

Tänään aamulla Genan kanssa saatiin vieraita kotia. Taavi ja Juuli tulivat tunnin visiitille. Koirat jätettiin ulos meuhkaamaan ja ihmiset lämmitteli sisällä. Välillä kun kävi touhuja katsomassa niin pihalta löytyi kaksi valkoista koiraa eikä vain yksi :) Kinokset saivat kyytiä, pientä kyntöä oli tapahtunut, mutta mikäs siinä. Genalla nyt enemmän pinta alaa touhuta eikä vain mennä pitkin polkuja joita ruvennut pihalla suosii.

Sitten Taavin lähdettyä katsoin kelloa jo totesin että ehtisin mätsäriin jos nyt lähtisin. Hetken pähkäilin ja päätin lähteä. Loppiais mätsäri keräsi oikein paljon porukkaa vaikka olikin pakkasta, onneksi oltiin parkkihallissa niin oli suhteellisen lämmin. Voisi sanoa että ilmoittautumisessa oli ruuhkan poikasta. Genan kanssa mentiin Eliitti ryhmään kun ERI ollaan saavutettu virallisista. Noh, sen jo vähän tiesi kuinka siinä käy. Neiti minusta esitti liikkeet nyt paremmin kuin Messarissa ja tönötys luonnistui, mutta tulos oli vain sininen, ei sijoitusta. Mutta neiti ainakin oli paikalla into pinkeänä, koiralla ainakin oli hauskaa :)

Paikalla myös törmättiin Joutsenossa asuvaan Mimmi-Gööttiin. Sandra-Göötti oli jäänyt kotia. Kova tyttö puhumaan, mutta hyvin hellyyttävä pentunen :) Genan mielestä jopa rapsuttaja oli Mimmiä mielenkiintoisempi, mutta pientä leikkiä saivat aikaiseksi.

Agilityssa sen verran edetty että nyt sitten ollaan kilpailemaan aikovissa -ryhmässä. Uusi ohjaaja aloittaa huomenna, mutta meiltä jää väliin minun töiden takia. Pitää yrittää joku päivä mennä itsekseen jos pakkaset vähän antaisi periksi.