Aika on mennyt siivillä ja Gena täytti eilen (7.9-08) 6kk, onneksi olkoon pikkainen :) Valitettavasti eilen en itse ollut kotona, mutta tänään sitten tyttö on kyllä saanut extra huomiota.
Taitaa tytöllä myös uhmaikä tehdä tuloaan, tallilla alkaa olemaan vähän kuuro tyttö minun kutsuille.
Viime viikolla meinasi lähteä omille teille naapuria kurkkaamaan ja tänään neiti ei meinannut antaa minulle kiinni. Muuten ei vielä murrosiän merkkejä ole näkynyt, nyt vain kuurous iskemässä ja omaatahtoa tullut.
Itselleni alkamassa ahdistus jo iskemään tulevasta näyttelystä, mut kuha siitä hengissä selvitään niin kaikki on vain plussaa. Tänään taas käytiin Genan kanssa läpi näyttelytaluttimessa liikkumista ja seisomista. Kyllä se nyt tuntui luonnistuvan jo kivasti, mutta auta armias kun sit näyttelyssä paikka kuhisee kivoja koirakavereita niin miulla on tietty taas ihan kuuro koira...
Mutta katsellaan.. :)

En kyllä ole yhtään varma onko minulla paimenkoira, ajokoira vai vahtikoira. Tänään taas osoittanut noita kaikkia kolmea. Tallilla yritti hevosta "paimentaa". Tänään taas murisi ja haukahteli möreästi jollekin, en vain yhtään tiedä millle. Lenkillä oltiin ja missään en kyllä mitään nähnyt. Samaa myös tehnyt välillä kotona pihassa. Tänään myös lenkille lähtiessä pihastamme ampaisi rusakko, Gena lähti samantien perään ja sitten kun rusakko hävisi näkyvistä niin meni ihan hulluna nenä pitkin maata ympäri nurmikko aluetta. :)