Fannylla ollut tänään todella jännittävä päivä. Heti aamusta lähtien touhu päälle. Aamusta lähdettiin moikkaamaan vanhempiani äidin liikkeelle, sitten meitä kävi kotona moikkaamassa anoppi, sitten oli sammarien vuoro ja illan suussa ystäväni kävi kihlatun kanssa meillä.

Fanny ei vieraista paljoo välittänyt. Ekana vähän kontaktia ja sen jälkeen simahdettin nukkumaan...:)

Aamusta käytiin vanhempiani moikkaa liikkeellä. Genalle jo hyvinkin tuttu paikka kun siellä viikottain lähes päässyt vierailee. Fanny ekana vähän haisteli paikkojaan ja sen jälkeen simahti ja nukkui. Ei pentu paljoa stressaa uusista paikoista.

Ensimmäinen kontakti uusiin koirakavereihin. Kävin hakemassa ystäväni Juulin koirat meidän pihalle leikkimään. Hilma ja Taavi suhtautuivat Fannyyn hienosti, kuten näin aavistelinkin. Haisteltiin ja haisteltiin, sitten kiinnitettiin huomio Genaan ja Fanny katseli sivusta rallitusta :) Taisivat Fannysta olla vähän isoja kavereita ;)

Hilma & Fanny

Taavi & Fanny

Taavi ja Hilma olivat hyvin iloisia päästyään pitkästä aikaa moikkaamaan Genaa :) Rallitusta pihan poluilla.

Ja sitten Gena liittyi rallitukseen mukaan :)

Sammarit niin elementissään lumihangessa

Gena ja Hilma tottakain heti ryhtyivät leikkiin "pienen halauksen" jälkeen. Mitähän Taavi hommaa taka-alalla?

Hilma saatu kellistettyy ja Taavikin liittyi joukkoon

Fanny löysi kesän jäätyneitä korsia ja niitähän oli kiva repiä lumesta irti :)

Kukkuu? Mitä sieltä lumesta löytyy?

Fanny keksi tänään ulkona uuden jutun, kaivaminen etutassuilla. En aikasempina päivinä ollut nähnyt Fannyn kaivavan, nyt oikein innolla ruovutti lunta ja samaa kokeili vielä sisällä puulattiaan ;)

Fannyssa myös näkyi muutos ulkona ollessaan. Neiti on ollut aivan innoissaan joka kerta kun ollaan nyt ulkona käyty (useita lyhyitä käyntejä päivässä), hirveitä spurtteja joka suuntaan nähty.. Päätä tunkenut lumihankeen ja sitten ihmetelty kun naama on ihan lumessa :) Myös ihan lumihankeen hakeutunut kahlaamaan. Kuvassa näkyy oikein innokas pikku neiti, takajalat jousena mennään :)

Köysi leluna leikitään, Gena ei tiedä oikein mitä tehdä, joten hyppy alta pois :)

Lumikuono :)

Terhakka neiti kuuntelee/katselee kaukaisuuteen, harmittavasti kuva ei tarkka.

Fannyn kanssa luoksetuloa harjoiteltu, hienosti nimen ja luoksetulo käskyn alkanut yhdistää :) Illalla myös harjoiteltiin jo istumisen ja makaamisen alkeita, fiksu likka :)

Genan kanssa edelleen vähän viileää, Gena lämpenee hitaasti. Samaan petiin jo mahdutaan ja kokeiltiin jos vetoleikkiin ois lähtenyt, mutta kun Fanny tarttuun leluun, Gena päästää lelusta irti. Mutta lähekkäin voidaan jo olla, ulkona leikkiä nähty tänäänkin. Sisällä edelleen Genan täytyy saada tehdä se aloite, vaikka Fanny lähestyisi rauhassa ei Gena siitä tykkää ja välillä sitten taas Fanny oli turhankin innokas, Gena poistui paikalta.