Pääsiäinen oli ja meni. Enpä oikein muuten sitä huomannut kuin että perinteinen pääsiäisnäyttely Lappeenrannassa oli taas. Itse en tällä kertaa edes käynyt näyttely paikalla. Alunperin suunnittelin gööttikehän katsomista, mutta aikainen herätys ei vaan nyt tullut kuuloonkaan univajeen takia. Annella oli mennyt hienosti kehässä. Kaikki kasvatit sai ERIn ja SAn, tuli sieltä myös Sert ja Vara-sert sekä tottakai hieno KP kasvattajakisasta :)

Annen kanssa treffattiin kehän jälkeen agilityhallilla. Genan kanssa vain muutama takaaleikkaus harjoitus kepeillä, mikä yllätykseksi sujui tosi hyvin :) Sitten olikin Fannyn vuoro päästä areenalle. Viereisellä kentällä Anne ja Mirkka treenaile, joten häiriötä oli. Alkuun ihan vain luoksetulo harjoituksia. Nami toimi palkkana paremmin kuin lelu, lelu ei saanut huomiota tekemiseen, namilla sain huomion itseeni. Ensimmäisen kosketuksen Fanny sai agilityesteisiin kun otettiin lyhyt suora putki. Kerran kaks kutsuin läpi ja sen jälkeen päästiin harjoittelee jo yhteen matkaan menoa, on se näppärä penikka.

Pihalla sitten Fanny ja Eve pääsi rallittaa. Anne samalla katseli miten Fanny kehittynyt. Miehän Fannyn tuossa la mittasin ja painoa oli mahtavat 7kg, mutta sekä miusta että Annesta se ei näy Fannyssa liikapainona vaan Fanny on vain kookas. Luusto on vahva ja kokoa on, toivottavasti rajoittaa kasvua ettei kasva liian isoksi. Pää/kuono pieni/lyhyt, saisi kasvaa vielä lisää. Takajaloissa yllättäen kunnon kulmaukset, joista Anne yllättyi kun vanhemmilla ei kummoiset ole. Häntä on pitkä paksu piiska :) Kropaltaan vähän pitkä, jalat saisi kasvaa vielä pituutta ettei jäisi tappijalkaiseksi. Noh, toinen on vielä kehittymisvaiheessa, kasvaa vielä :) Niin ja tänään myös huomasin että 2 hammasta jo lähtenyt, eli hampaiden vaihtuminen alkanut.

Fanny ja Eve peuhaa

Masu paljaana ja Annen kumpparit loistaa :)

Ja taas ne kumpparit pääsi kuvaan ;)

Vauhtia leikeissä oli :)

Possu juna :)