Vuosi sitä olikin taas odotettu, Juhannusta ja reissua isolla porukalla Savitaipaleen Pöksänlahteen. Gena totta kai pääsi neljättä kertaa mukaan. Ja voi sitä rallitusta taas kun tajusi mihin tultiin. Mukana matkassa oli kultainen noutaja Akin, bokseri Randy, portugalinvesikoira Zorro ja seropi Ansa. Gena ja Ansa narttuina ottivat aluksi vähän ärinä murinalla yhteen kunnes löysivät paikkansa ja loppu viikonloppu menikin hienosti. Kaikki koirat tulivat hienosti toimeen koko viikonlopun ajan.

Ansa, Zorro ja Randy (laiturin alla)

Perjantaina sää suosi. Pieni tuuli piti ötökät kaukana, mutta aurinkoakin saatiin ja lämpöä oli tarpeeksi. Lauantain minä jouduin viettämään töissä, mutta Gena jäi Antin kanssa juhannusta viettää. Lauantaina sitten satoikin iltapäivään asti.

Zorron ja Ansan telmintää, Randy taustalla

Gena otti taas juhannuksesta kaiken irti. Vaikka kuinka teroitimme ihmisille että mitään ruokaa ei jätetä koirien nenän ulottuville, Gena sai perjantain saaliiksi parit makkarat ja lauantaina nakkeja. Genasta varmaan hyvinkin mahtava juhannus.

Kyllä kelpasi lekotella toisten jaloissa

Sunnuntaina puolilta päivin paluu kotiin ja Gena nukkuikin sitten koko päivän. Valitettavasti tämä taisi olla viimein juhannus Pöksänlahdessa, toivottavasti löydämme ensi vuodelle uuden paikan missä viettää isolla porukalla juhannusta.

Ettei vaan joku syönyt makkaraa juuri ;)

Genan ja Akin leikkiä su aamuna :)

Sitten simahdus kotona