Kevät on lähtenyt hienosti liikkeelle. Auringosta päästy nauttimaan ja ulkoilusta nautittu. Puuskittainen kylmä tuuli vain kiusannut.

Maanantaina (12.3) Anne tuli Cindyn ja ystävänsä kanssa LAU:n agilityhallia testailee. Tehtiin kaksi pientä radan pätkää. Ajatuksella että Anne ystävänsä kanssa pääsisivät vähän muistelee talvitauon jälkeen mitä se agility oikein on :) Gena loisti, hienosti sain erotettua putken ja kontaktin. 17 putken sisäänmeno ja ulostulo toisella puolella. A:lla harjoiteltiin takaaleikkausta mikä on meidän kompastuskivi kontakteilla ollut. Ekalla yrityksellä oli kääntyä ympäri, mutta sain kannustettua pysymään A:lla ja jatkamaan. Seuraavalla kerralla meni suoraan eikä jääny kattelee mihin mie menin. Ratojen ulkopuolella tein myös avokulma lähetyksiä kepeillä, kuten viime treeneissä oli ja tuotti vaikeuksia. Edelleen meille se tuotti suuria haasteita, piti mennä sitten loivemmassa kulmassa, niin toimi. Anne ja hänen ystävä kehuivat hallia ja etenkin pohjaa todella paljon. Ensi viikolla uudestaan :)

Auringosta on nautittu ja koirat viihtyvät todella paljon ulkona. Tänään käytiin taas tallin metsissä ulkoilee ennenkuin minä menin tallille. Koirat kirmailivat oikein innoissaan lumessa. Fanny rassukka pääsi myös kahdesti tekemään tuttavuutta traktorin kanssa joka meidät ohitti, lähestyessä oli pelottava, mutta kohdalla jo helpotti. Lunta metikössä oli vielä jonkun verran poluilla, mutta hyvin Fanny siellä poukkoili menemään.

 

Menoa nähtiin, jalat viuhtoi menemään minkä pääsivät

Metsässä aurinko paistoi kauniisti puiden lomasta ja neidit juoksivat minkä kintuistaan pääsivät

Hetki kuulostellaan metsän ääniä

Mikä häntä!!!!

 

Torstai iltana vielä Genan kanssa suuntasimme agilityhallille. Ensin Genan kanssa treenit, jonka jälkeen pidin omalle ryhmälle treenit. Genan kanssa oli aiheena ennakoiva valssi sekä siihen yhdistettynä jaakotus, omalle ryhmälle opetin ennakoivan valssin alkeita. Genalla oli vähän hillitymmin menohaluja kuin viime viikolla, taisi mettälenkki vähän syödä parasta terästä, mutta ehkäpä ihan hyvä että ei mennyt kuin kiituri, sain "rauhassa" miettiä mitä siellä radalla tein. Itsellä aluksi pientä hakemista. Vanhan mallisen ennakoivan olen jo aikasemmin oppinut (edetään siivekkeen ohi, loivempi kääntyminen), mutta uuden mallinen niiauksineen (ei saa mennä siivekkeen ohi, jyrkemmin kääntyvä) tuotti ensi alkuun vaikeuksia, mutta lopulta sain omasta mielestäni hienosti onnistumaan yhdistettynä jaakotuksella :) Oli taas illan jälkeen hyvä fiilis :)