Genan juoksut takana niin olihan siitä ilo otettava irti. Taavin kanssa sovittiin treffit koirapuistoon. Ensimmäistä kertaan mentiin edes koirapuistoon. Ihme ettei aikaisemmin ollut käynyt. Ennen viikonloppua jo netissä törmäsin lappeenrannassa asuvaan jolla on göötti tyttö kans. Hänen kanssaan oltiin kanssa sovittu treffit puistoon.

Greta on Genaa huomattavasti pienempi. Kun vierekkäin olivat niin Genaa olisi voinut luulla vaikka urokseksi. Gena korkeampi ja massakkaampi. Greta oli taas kovin puhelias kun taas Gena ei oikein koskaan hauku pahemmin. Olivat siis todella erilaisia, mutta kiva oli nähdä toinenkin pötkylä. Neidit eivät vain oikein päässeet leikin makuun. Gena tuntui tykkäävän Leevistä (Gretan omistajan russelista) enemmän ja tämän kanssa oli välillä kunnon painit käynnissä.

Puistossa oli myös labbisnarttu pentu sekä valkoinenpaimenkoira narttu. Oltiin ekana russelin ja Gretan kanss pientenpuolella, mutta siirryttiin suht nopeasti isojen puolelle touhuu. Gena tietty ensin sitten noteraasi vain Taavin, mutta kun muutkin änki leikkiin niin Gena tajusi että "hei, täällä on muitakin kivoja kavereita". Voi sitä leikin ihanuutta ja temmellystä.

Myös luoksetuloa treenailtiin siinä koirien leikin tiimellyksessä. Neiti yllättävän hyvin malttoi keskeyttää leikkisä ku ilkeä äiti kutsui luokseen. Oli kyllä neiti niin tyytyväinen kun pääsi koirien ilmoille ja vielä kunnolla leikkimään. Ja Taavinkin kanssa pääsi piiiiitkästä aikaa leikkii. Kerran taisivat juoksujen aikana nähdä kun Tampereella käytiin, muuten ilkeästi pidettiin bestikset erossa toisistaa. Ja oli se riemu ylimmillään tänään kaksikolla.